2777
2789
من پنجشنبه باید برم ببینم وضعیتم چی شده....شما هم هماتوم داری....لکه بینی داری یا خونریزی داری؟...من ...

انشاءالله که خبر خوش بشنوی نه برای من تشخیص ندادن علت خونریزیم چی بوده فعلا هر دوازده ساعت شیاف پروژسترون میزنم خونریزیم کمتر شده من شنبه باید سونو ببینم ضربان داره یا نه انشاءالله برامون بخیر بگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله که خبر خوش بشنوی نه برای من تشخیص ندادن علت خونریزیم چی بوده فعلا هر دوازده ساعت شیاف پروژ ...

خونریزیت تا چه حد هست؟احتیاج به نوار داری؟...برای من آخر ادرارم دو قطره قهوه ای میاد بیرون....انشالله که شنبه برای شما هم ضربان داره نگران نباش عزیزم

خونریزیت تا چه حد هست؟احتیاج به نوار داری؟...برای من آخر ادرارم دو قطره قهوه ای میاد بیرون....انشالل ...

اوایلش آره نوار  میذاشتم کم کم میومد الان هم مثل شما لکه قهوه ای یازرد بعد ادرار میبینم امروز آزمایش تیتر بتا دادم هشت هزارتا پایین اومد دیگه فکر نکنم امیدی باشه 😔

اوایلش آره نوار  میذاشتم کم کم میومد الان هم مثل شما لکه قهوه ای یازرد بعد ادرار میبینم امروز آ ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم...هرچی قسمت باشه همون میشه...من فقط یک هفته پیش در حد یکساعت خونریزی همراه با لخته داشتم که بعداز خونریزیم رفتم سونو که گفت هنوز ساک هستش...ولی از اونروز دیگه فقط لکه بینی دارم...یعنی واسه من داره سقط میشه😥😥😥

خیلی ناراحت شدم عزیزم...هرچی قسمت باشه همون میشه...من فقط یک هفته پیش در حد یکساعت خونریزی همراه با ...

قربونت عزیزم ایشالا برای شما هم چیزی نباشه من که آزمایش بتا دادم هشت هزار تا پایین اومد میگن یکی دیگه از علائم سقط پایین اومدن بتاست من که دیگه امیدی ندارم😔😔😔