2777
2789
عنوان

اگر انقد بدِ چرا تولید میشن ...

358 بازدید | 40 پست

اگر قرصای ضد استرس و اضطراب انقد بد هستش که همه توصیه میکنن نخوریم پس چرا انقد هزینه میشه برای تولیدش . واقعا بعد از مدتی حال ادم بدتر میشه ؟ خانم های که تجربه مصرف دارو ضد استرس و افسردگی دارید بیاید بگید تونستید قطع کنید و ایا مشکلتون کامل رفع شده ؟

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونایی که میگند بدتر میشند هیچ تجربه ای ندارند  بعضی بیماری های روانی واقعا احتیاج به دا ...

شما خودتون یا اطرافتون تجربه مصرف و قطعش رو دارید؟

ژلوفن هم مصرف زیاد و سرخودش کبد و نابود میکنه ولی وجودش ضروریه دلیل نمیشه که

من هر سایتی رفتم درباره یه قرص تحقیق کنم اکثر نوشته بودن بعد از قطع حالتشون برگشته و مجبور به مصرف دوباره شدن . خب این یکم ترسناکه .من برای معده ام دکتر یه دارو داره که دارم از ترس مینیرم که بخورم یا نه .دارم از تنگی نفس تلف میشم

من یک سال مصرف کردم بنظرم عالی بود و شیرین ترین دوران زندگیم اون یک سال بود که سرحال و پر انرژی و امیدوار بودم بعد هم زیر نظر دکتر قطع کردم اعتیادآور هم نبود و راضیم 

فقط اینکه باید دوره مصرف رو کامل کنی تدریجی قطع بشه و قطع شدنش مصادف با یه واقعه تلخ تو زندگیت نباشه و همزمان با قطع ورزش و پیاده روی و هر چیزی که شادت کنه رو شروع کنی

گاهی اوقات لازمه.

ولی تولیدش خب سود داره برا شرکتها

برنامه دیشب تب تاب از شبکه سه رو دیدید. دکتر کرمی مهمان بودن. عالی بود. توصیه میکنم از تلبیون دانلود کنید ببینید حتما اگر دغدغه سلامتی دارید

شما خودتون یا اطرافتون تجربه مصرف و قطعش رو دارید؟

یکی از آشنایان به دلیل افسردگی شدید که توهمی شده بود مصرف کردند الآن خیلی حالشون بهتره

به بعضی ها هم ممکنه نسازه 

این داروها دیر و به مرور زمان اثر میکنند

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
عزیزم بعضیا واقعا به این داروها نیاز دارن مصرف زیادش یا کسی که بدون مشکل بخوره اون ضرر داره

دکتر برای من تشخیص تنگی نفس و درد معده اضطرابی داده 

یه دارو ارامبخش داده .سرچ کردم ترسیدم مصرف کنم ایکاش این گوگل در به در نبود مردم از تنگی نفس 

گاهی اوقات لازمه. ولی تولیدش خب سود داره برا شرکتها برنامه دیشب تب تاب از شبکه سه رو دیدید. دکتر ک ...

من خیلی جون عزیزم ولی واقعا استرس زندگی رو مختل کرده برام 

چاره ایی ندارم باید به خدا توکل کنم و یه دوره مصرف کنم میترسم این همه استرس به ریه ام آسیب بزنه برام دعا . برنامه رو حتما دانلود میکنم

یکی از آشنایان به دلیل افسردگی شدید که توهمی شده بود مصرف کردند الآن خیلی حالشون بهتره به بعضی ها ه ...

مرسی از توضیحت عزیزم

خب وقتی بدنت اون نوروترنسمیترو به اندازه کافی تولید نمیکنه کار دیگه ای جز خوردن دارو میتون ...

نه دیگه چاره ایی نیست .دوست داشتم کسایی ک مصرف کردن بیان و بگن تونستن بزارن کنار و اینکه سلامتیشون بدست اومده تا یکم دلگرم شم