اگر قرصای ضد استرس و اضطراب انقد بد هستش که همه توصیه میکنن نخوریم پس چرا انقد هزینه میشه برای تولیدش . واقعا بعد از مدتی حال ادم بدتر میشه ؟ خانم های که تجربه مصرف دارو ضد استرس و افسردگی دارید بیاید بگید تونستید قطع کنید و ایا مشکلتون کامل رفع شده ؟
همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ژلوفن هم مصرف زیاد و سرخودش کبد و نابود میکنه ولی وجودش ضروریه دلیل نمیشه که
من هر سایتی رفتم درباره یه قرص تحقیق کنم اکثر نوشته بودن بعد از قطع حالتشون برگشته و مجبور به مصرف دوباره شدن . خب این یکم ترسناکه .من برای معده ام دکتر یه دارو داره که دارم از ترس مینیرم که بخورم یا نه .دارم از تنگی نفس تلف میشم
همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖
من یک سال مصرف کردم بنظرم عالی بود و شیرین ترین دوران زندگیم اون یک سال بود که سرحال و پر انرژی و امیدوار بودم بعد هم زیر نظر دکتر قطع کردم اعتیادآور هم نبود و راضیم
فقط اینکه باید دوره مصرف رو کامل کنی تدریجی قطع بشه و قطع شدنش مصادف با یه واقعه تلخ تو زندگیت نباشه و همزمان با قطع ورزش و پیاده روی و هر چیزی که شادت کنه رو شروع کنی