2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست

مگه تا 7سالگی نباید بچه ها پیش مادرشون باشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

استارتر واقعا حالت بده درسته.ولی ببخشید اینو میگم شما چه جور مادری هستی گور بابای شوهرت و اون زنه.من اگه بودم بچه ها رو میاوردم پیش خودم یعنی چی شرایطشو ندارم حتی اگه شده با بچه هام تو کوچه بخوابم.گور بابای خودش و اموالش.مهریه بخوره تو سرش.چه جوری میتونی یه بچه شیرخوار و بذاری پیش مادر اون خیانتکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای.من اگه بودم میگفتم بچه هامو بده مهریه ام رو میبخشم.بچه ها گنده دارن.هرچیم بگی بچه بی وفا هس ول ...

پدر وظیفه ایی نداره نسبت به بچش؟ فقط مادر باید مادری کنه؟ 

استارتر واقعا حالت بده درسته.ولی ببخشید اینو میگم شما چه جور مادری هستی گور بابای شوهرت و اون زنه.من ...

شما اگه یه روز تو موقعیت من بودی بچتو بگیر. من که نگفتم همه کار منو تایید کنن. هر کی یه جوره

من که نه شما رو میشناسم نه حرف بدی زدم.ایشالا که هیچ زنی اینا رو تجربه نکنه.از رو حس مادریم گفتم و مطمئن باش اگه یه روز همچین بلایی سرم بیاد بچه هام برام اهمیت دارن نه شوهرم ونه پول ومهریه

من که نه شما رو میشناسم نه حرف بدی زدم.ایشالا که هیچ زنی اینا رو تجربه نکنه.از رو حس مادریم گفتم و م ...

پس ایشالا تو موقعیتش قرار نگیرید. چون اونموقع باید نظر داد. 

استارتر واقعا حالت بده درسته.ولی ببخشید اینو میگم شما چه جور مادری هستی گور بابای شوهرت و اون زنه.من ...

وقتی شرایط مالی اش رو نداره ،اگه بچهارو بیاره هم به ضرر اون بچهاست و هم خودش .در ثانی شاید استارتر یه روز بخواد ازدواج مجدد کنه .خب با بچه سخته .اون شوهر عوضی اش با اون زنیکه برن پی زندگیشون بعد استارتر اسیر دوتا بچه شع؟مگه بچه فقط برا مادره ؟!

سلام 🌷

من می دونم کار همسرتون اشتباه و غیر قابل بخششه اما ادبیات شما هم اصلا درست نیست ضمن اینکه می تونه به خاطر الفاظی که به اون خانم و پسرش نسبت دادین ازتون شکایت کنه و مجازات خیلی سنگینی داره حواستون رو جمع کنید

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
نه شما خوشبینانه به قضیه نگاه میکنی. واقعا هر دوشون داشتن منو دیووونه میکردن. زنه بهم زنگ میزد الان ...

حالا که اینجوری بود نباد زود جا خالی میکردی میموندی اینقدر دقش میدادی که روزی هزار بارآرزوی مرگ که. اینجوری اون به هدفش رسید. به زنه هیچی نمیگفتی ولی نمیذاشتی شوهرت اصلا بیاد خونه بذار همش بره پیش اون زنه تو هم تو خونه خودت پیش بچه هات بودی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

[QUOTE=83486156]واقعا زورم گرفته که چرا تکلیف منو مشخص نمیکنه. کاش طلاقم بده بره با ده تا دختر. ولی الان هفت ماهه مع ...[/اگه منتظری اون بره جلو برا طلاق که نصف اموال گیرت بیادو ازین حرفا سخت در اشتباهی عزیزمن ۷ ماه که هیچی ۷۰ ماهه دیگه ام اینطور پیش بره برا اون فرقی نمیکنع بجای این پیاما باهاش توافق کن یکم مهرتم اگه میبخشی ببخش برو دنبال زندگیت

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺
لطفا از بالای منبر بیا پایین و فتوا نده. اوکی تو خوبی. بچه ی من دزد و قاچاقچی .بچه تو دکتر مهندس.&nb ...

خب عزیزم شما اینجا نظر خواستی هر کسی بنا به عقیده خودش نظر داده این چیزا جاش اینجا نیس فقط مشاوره باید برین

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
من می دونم کار همسرتون اشتباه و غیر قابل بخششه اما ادبیات شما هم اصلا درست نیست ضمن اینکه می تونه به ...

من چون اسم نبردم نمیتونه هیچ کاری کنه. اگه اسم ببری و نسبت بدی بده

قربونت حداقل یک نفر حرفمو فهمید منم همینو میگم.....از بین بد وبدتر اکثرا راه بدتر رو انتخاب میکنن که ...

لطفا جواب بده

اگر زن خیانت کرد و با کسی دوست بود  مرد چکار کنه خداپسندانه تره ؟؟؟زندگیشو نگه داره و سعی کنه با بهتر کردن اخلاقش و مهربونی بیشتر زنو به خودش نزدیک کنه؟زنشم اصلا پشیمونی نداره و با عشقش خوشه.مرد باید بخاطر بچه ها و اینکه پدرمادر بالا سر بچه ها باشه گذشت کنه؟

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
وقتی شرایط مالی اش رو نداره ،اگه بچهارو بیاره هم به ضرر اون بچهاست و هم خودش .در ثانی شاید استارتر ی ...

هر کسی یه طرز فکری داره.یکی مثل شما به اینده ی خودش و ازدواج مجدد ممکنه فکر کنه ویوی ممکنه تنها فورش بچه هاش باشن حتا اگه تا اخر عمر خودش کارکنه وحتی شاید روی خوش از زنگی نبینه.در هرصورت من فقط نظر دادم وگرنه هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه