2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست
افکارتون به شدت پوسیده و مسخرست خیلی خودمو کنترل کردم حرف بدتری بهتون نزنم. شما لطف کن نسخه های مسخر ...

اولا دعایی که در حق دیگری میکنی فرشته ها از خدا چند برابرش رو برای دعا کننده دعا میکنند پس مواظب باش چه دعایی واسم میکنی

دوما شاید افکار من به زعم جنابعالی خوش نیومد فک نمیکنم اینقدر جای توهین باشه چون مخالف نظر شماست

چه خوب بود کمی مودب تر بودیم چون نشونه شخصیت ماست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
و اينم بگم من به عنوان يه انسان ترجيه ميدم خودمو يه فرزند طلاق معرفي كنم تا كسي كه پدرش دو زن ه ...

والبته همه هم نباید با شما همنظر باشند ومن ترجیح میدم فرزند طلاق نباشم.....هرگز....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم حراست سازمانشون. ازشون تعهد گرفتن. نمیدونم یه چه درد بخوره. البته حراست نرفتم. رفتم واسه حقوقش ...

خب باز برو

چرا نمیری

دبیرخانه چکار

برو پیش رئیسش 

بگو مگه شما حراست ندارید بیاید خط تلفنشون  رو کنترل کنید 

بگو منو انداخته بیرون تا با اون باشه 

زنگم میزنم 110نمیزاره برن تو

از کار بیکارشون کن

تو که آخر خط هستی چیزی برا از دست دادن نداری

برو تو اتاق زنه.ابروشو جلو همکارها ببر 

البته اول از همه برو حراست اداره. دیدی نتیجه نداد رئیسش 

بعد تو کل اداره 

جلو همکارهای زنه

بگو هرشب میاد خونه م منو با دو تا بچه انداخته بیرون

والبته همه هم نباید با شما همنظر باشند ومن ترجیح میدم فرزند طلاق نباشم.....هرگز....

حرف نزنید کسی فکر نمیکنه لالی

میبینی کسی خوشش ازت نمیاد باز میای

اون حوزه و قرآنی که میدونی بخوره تو سرت بس که نفهمید

انشالله یه هو خوشگلم نصیبت بشه سه نفری باهم کار کنید

تو کی هستی قانون وضع میکنی فرشته هستیذنماینده خدایی ؟؟؟؟پیامبری؟؟؟؟قانون روخدا صادر میکنه واگر ما م ...

فطرت همه ی انسانها یکیه، هم زن حس حسادت و انحصار طلبی داره هم مرد...

در ضمن قوانین و دین تو رو همه قبول ندارند، پس اعتقاداتتو برای خودت نگه دار و تو حلق دیگران فرو نکن.

تو کی هستی قانون وضع میکنی فرشته هستیذنماینده خدایی ؟؟؟؟پیامبری؟؟؟؟قانون روخدا صادر میکنه واگر ما م ...

چقدر از تو و امثال تو بدم میاد !!! حال بهم زنید!!! همین شماهایید که زن دوم می‌شید همین شماهاید که به مردا کمک میکنید که دنیا لجن تر از اینی که هست بشه 

ازت متنفرم!

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

اینم نظریه 

بسیار هم عالی ... خب بسم الله .. واسه همسر خودتون چندین حرمسرا درست کنید و شما هم حالش رو ببرید و سخت نگیرید   

من خودم 17 روز به یه شهری از ایران سفر کردم که دیدم در خونه هایی دو تا زن با هم زندگی میکنند که هوو بودن ... اگه نمیدیدم فکر میکردم دروغه .. اما دیدم و الان از حرف شما تعجب نمیکنم.. توی اون شهر بسیار این قضیه جا افتاده بود و هوو ها با هم کنار در حیاط می نشستن و صحبت میکردن و کنار هم زندگی میکردن   

من جای تو بودم کارش و عین خودش تلافی میکردم من به شوهرخودمم گفتم زمانی خیانت کنه .وقتی هنوز طلاق نگ ...

دمت گرم منم همیسه میگم ولی فقط حرفه خخخخخ ه

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

مردای الاغ ایرانی نمیفهمن که بابا وفاداری فقط واسه این نیست که احساسات زن رو جریحه دار نکنی . میرید هزار تا مریضی میگیرید میاید زنهاتونم مریض میکنید . میدونید چه قدر هپاتیت ب زیاد شده. ده ها ویروس مقاربتی هست که با کاندوم هم منتقل میشه . مرض بزنه توی اونجاشون