2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان بنظرم این خانوم حق داره فعلا نتونه از بچه هاش نگهداری کنه لطفا از دید خودتون بهش فک نکنید (منم اگه همسرم نباشه اصلا بچمو نمیخوام)این خانوم هرچی باشه شوهرش رو دوی داشته که باهاش ازدواج کرده الانم که شوهرش خیانت کرده با دیدن بچه ها یاد همسرش میفته حق داره فعلا نتونه ازشون نگهداری کنه

از یه طرفم شرایط مالی اجازه نمیده اون آقا گناه کرده این خانوم جرشو بکشه وظیفه مرده بچه بزرگ کنه

انسانم  آرزوست☃️
ایول چه قشنگ حفظ کردی. .یه لحظه فکر کردم خودم نوشتم مشخصاتشو 

یعنی عزیزم اصلا غصه نخور بخدا زنه عقب مونده ذهنیه که چسبیده به همچین کیسی 

معمولا زنا میرن با مردای پولدار انچنانی میریزن رو هم این مخش تاب داره عقده ایه 

میخواد تورو بسوزونه که چی بشه انگار کیس تحصیل کرده پولدار ادم حسابی تور کرده 

بزار اتفاقا شوهرت ماله اون بشه بزرگترین انتقامو ازش گرفتی توام برو دنبال خوشیت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
این حجم از بی احساس بودنت غیر انسانیه..چقدر آدم خشکی هستی شما..

چرا استارتر رو قضاوت میکنی؟ شما مگه شرایط زندگی ایشون رو میدونی؟ مگه با کفش های ایشون راه رفتی؟ معلومه ک تو دنیا از بچه عزیز تر نیست اما شاید استارتر برای این کارش دلیل شخصی خودش داره       کاش زخم نزنیم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

دليل نميشه چون مادرتون و شما از تحقير و نفر دوم بودن لذت ميبريد همه زنها اين طوري باشند 

شما از همون اول كه چرت و پرتارو بلغور كرديد معلوم بود زير دست كي تربيت شديد😏😏😏

و اينم بدونيد همه زن ها مثل شما بي شخصيت نيستند و براي خودشون ارزش قائل هستند

احسنت...مهر مادری اصلا نمیشه ونمیزاره که مادر دور از بچه ش باشه.اگه غیر این باشه مادر نیست

ای کاش وقتی توی شرایط زندگی طرف مقابل نیستید قضاوت نکنید    گاهی ادم مجبور میشه بخاطر شرایط زندگی حتی پا رو همه چیز بذاره .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
استشاد از چی و کی منم میخوام اقدام کنم ولی راهشو بلد نیستم

محل بزرگای محل توهم میخوای طلاق بگیری؟

الان قانون هر روز عوض میشه  قبلا اگه دختر پسری رو میگرفتن باید عقد میکردن الان میگن نه چون فرداش طلاقه  همسرم میگف رفتم دادگاه خانواده دختره اومده میگه باید عقد کنه قاضی هم گفت نمیشه پسر راضی نیس نمیشه  مجبورش کنیم فردا طلاق میده  دختر شمام مقصر بوده به زور که نکرده  رضایت داشته 

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

و اينم بگم من به عنوان يه انسان ترجيه ميدم خودمو يه فرزند طلاق معرفي كنم تا كسي كه پدرش دو زن هست و مامانش يه بي شخصيت كه با هوو كنار مياد

خب همه مثل هم نیستن. من بچه هامو نبردم، چون همونقدر که مندیگه وظیفه مادری دارم. اونم پدرشونه باید به ...

با توجه به نوع خانواده ای که توصیف کردین ، خوب کاری کردین بچه ها رو دادین بهشون ...

نگرانم نباشید ، همون بچه های شما بزرگ میشن بر میگردنن سمت شما ..

یکی از بستگان ما ، خانوم وسط زندگیش عاشق یه مرد دیگه شد .. بعد اون مرد متاهل بود و دو تا پسر داشت تقریبا دبستانی ، وقتی این خانوم از شوهرش جدا شد رفت با اون مرد ازدواج کرد ... اون مرد متاهل بود و زنش رو طلاق داد و دو تا پسرش رو مجبور شد این خانوم جدید نگه داره .

این دو تا پسر که بزرگ شدن ، انقدر این خانومه که فامیل ما هم هست رو اذیت کردن که نگو ، چاقو می کشیدن رووش که تو باعث شدی مادرمون از بابامون جدا شه !!

خلاصه این خانومه که فامیل ماست ، بعد اینکه سالها از این ازدواج دومش میگدشت اما دیگه نتونست تحمل کنه ، پسرا انقدر اذیتش میکردن وقتی ۱۵ سالشون شد !!

محبور شد طلاق بگیره از دومی ...😁

میگفت تهدید به مرگم میکردن !! همون دو تا پسری که خودم بزرگشون کردم و واسه مرده بودن