2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر میکنی اون بیگناهه؟  کل تاپیک رو خوندین؟

عزیزدلم شما با شوهرت طرف حسابی نه اون، اون زنه نبود با یکی دیگه بهت خیانت می کرد منظورمو متوجه میشی؟میخوام بگم شوهرت بهت بد کرده نه کس دیگه

من چندوقت پیش چتای خیانت شوهرمو دیدم جلوی حانوادش ب گوه خوردن انداختمش.. الان مث سگ لال شده دست رو ...

چیکار کردی بگو دقیقا مرسی میخوام منم حالشو بگیرم چیزی ب ذهنم نمیرسع خالیه خالیه

۹۹/۹/۹  💖💖
نمی دونم الان شوهر عیاش این خوبه و اون زن بدبخت خرابه؟

عزیزم درک کن سخته اونم نتوسته جلو خودشو بگیره دوتا بجه این وسط قربانی شدن این خانوم بایدم اینجوری خودشو تخلیع کنه

۹۹/۹/۹  💖💖
اونجایی که نوشتی مرد کوچیکتر یه چیز دیگست و چندتا جمله دیگه ای که گفتی رو  اگه وکیل داشته باشه ...

ن عزیزم رسیدگی نمیکنن هرکیم اسشو ببینه میفهمه از رو حرصو ناراحتی بوده

۹۹/۹/۹  💖💖
عزیزم درک کن سخته اونم نتوسته جلو خودشو بگیره دوتا بجه این وسط قربانی شدن این خانوم بایدم اینجوری خو ...

می دونم عزیزم، من فقط خواستم بگم گناهکار اصلی شوهرشه،از تاپیکاش مشخصه از اولم بد بچده و دست بزن داشته و این حرفا،

شاید بریزیدذسرم.. ولی من اگه جای استاتر بودم به خاطر بچه هام میموندم سرزندگیم وبعد به شوهرم میگفتم ...

خدا شفا بده 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
داری چی میگی😳 منم میفهمم مرد کوچبک بهتره چرا خودتو خراب میکنی؟

خوب کرد حال کردم ..مرتیکه فک کرده زرنگه اتفاقا گونش بشوزه که اینم حال میکنه منتظر اون احمق نشسته 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
می دونم عزیزم، من فقط خواستم بگم گناهکار اصلی شوهرشه،از تاپیکاش مشخصه از اولم بد بچده و دست بزن داشت ...

اره قبول دارم صد در صد مقصر اصلی شوهرمه. ولی خب من که زورم به شوهرم نمیرسه .چون نهایتش میگه دلم میخواد صیغش کردم. ولی حداقل میتونم خودمو با فحش دادن به زنه تخلیه کنم. وگرنه خاک تو سر شوهر من که گول این زنه رو خرده . من دیدمش زنه رو خیلی حریفه.