2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چیز خاصی نگفته بنده خدا

اخه یه جاش گفته مشتری پولدار سراغ دارمو یه جا گفته اره منم میفهمم مرد کوچیکتر بهتره و این چیزا

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

خخخخخخ هات خیلی بی مزست تابلو که از لجت داری میگی مردا زرنگن میفهمن

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
عیدی اخری رو گفتم که دیگه بسوزه. چون عیدی شو توقیف کردم

ولی ب زنه حق میدم مرده کوچیکتر ی چیز دیگه ست 

اخه این چ حرفی بود زدی 

میتونه ببره دادگاه بگه این خانوم خودش خیانت کرده ب من هوووف کاش میشد پاک کنی

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
عیدی اخری رو گفتم که دیگه بسوزه. چون عیدی شو توقیف کردم

عزیزم منم توی شرایط تو بودم اصلا جوابمو نمیداد بعد ک برگشتم گفت تماس هات بلاک تماس بود پیاماتم نخونده پاک میکردم

ولی خب برو سرکار سر کرم شی بهش زنگ و پیام نده 

الان چند سالتع

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
جااااان  یارو زده زندگی  اعتماد یکیو با خاک یکسان کرده رفته پی هرزگی بعد شما به فکر گناهش ...

اتفاقا بخطر آه و بدبخت کردن چند نفر دیگه میگم سنگینه... اینجور آدما روی خوش نمیبینن نه در دنیا نه آخرت

شما فازت چیه

جااااان  یارو زده زندگی  اتماد یکیو با خاک یکسان کرده رفته پی هرزگی بعد شما به فکر گناهشی ...

عزیزم گناه یعنی خطا و نباید فقط از نظر شرعی نگاه کرد 

چیز بدی نگفتن که 

خب خیانت بده تو هر دین و کشوری 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑