2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست
اره قبول دارم صد در صد مقصر اصلی شوهرمه. ولی خب من که زورم به شوهرم نمیرسه .چون نهایتش میگه دلم میخو ...

ناراحت نکن خودتو،ایشالا مشکلت زود حل میشه،مطمعن باش لیاقتت خیلی بیش نر از این حرفاست مواظب خودت باش

اره قبول دارم صد در صد مقصر اصلی شوهرمه. ولی خب من که زورم به شوهرم نمیرسه .چون نهایتش میگه دلم میخو ...

اون زنیکه هم تقصیر داره وقتی می بینه طرف زن داره چرا باید باهاش حرف بزنه رابطه داشته باشه 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زنیکه هم تقصیر داره وقتی می بینه طرف زن داره چرا باید باهاش حرف بزنه رابطه داشته باشه 

اینقدر بیشرمه. میگفت وقتی پسرت دنیا اومد شوهرت برام جعبه شیرینی اورد سازمان. موهامو رنگ کردم براش. رفتیم بیرون. اومده خونم  واااای فکر کن چقدر ادم میسوزه اینا رو بشنوه

شاید بریزیدذسرم.. ولی من اگه جای استاتر بودم به خاطر بچه هام میموندم سرزندگیم وبعد به شوهرم میگفتم ...

همینه زنای ایرانی بدبخت و توسری خورن مرده میدونه هر غلطی کنه آخر زنه سر جاش نشسته واقعا که ..

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
باباشون. پیشه مادربزرگشونن

استارتر کار خیلی خوبی کردی منم الان ک میاد معلوم بشه قضیه اگ خیانت باشه دیگه رویی ندارم برگردم خونه بابام نمیدونم شاید خودمو راحت کنم اینبار چون کسیم ندارم

۹۹/۹/۹  💖💖
همینه زنای ایرانی بدبخت و توسری خورن مرده میدونه هر غلطی کنه آخر زنه سر جاش نشسته واقعا که ..

دقیقا . منم بهش گفتم کوچکترین چیزی ببینم بچه هاتو میندازم سر دلت و میرم پی زندگیت . اعصاب ندارم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
شاید اوایلذسخت باشه ولی گذر زمان حل میکنه اروم اروم زنه میپذیره که مردش با یه نفر دیگه هم میره تو ات ...

تو صددرصد مردی 

واقعا نظراتت حالمو بهم زد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اره . شانس اورد تو سازمان دولتی استخدام شد. شانس داره. زنه دانشجو فوق لیسانسه .

جدی میگی؟ با چه سمتی استخدام جای دولتی شد؟ آبدارچیه یعنی؟

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

چه قدساده ای همش شده مدرک علیه ت

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...