2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ ب هیچ عنوان بهش پیام نده هیچی نگو زندگی خودتو کن،هیچی نگو ک اصلا ارزش نداره از لحاظ قانون کارتو ...

ینی کسی ک زندگیمو خراب کرده شوهرمو از راه بدر کرده ب سزاش میشینع؟

فک نکنم خدا بهشون کارب داشته باشه همه بدبختیا واس ماست

حس میکنم اخلاقت افتضاحه و اهل تیکه و کنایه هستی  واسه همین ترجیح داده با کسی باشه که آرومش کنه، ...

فکر کنم شما همون زیبای خفته ای

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
به نظرم شما هم بدت نمیاد که به آقاتون رجوع کنید

عزیزم شوهرش هست به هر حال پدر بچه هاش میشه باید برای زندگیش بجنگه و اگر قرار باشه بیاد بیرون باید با احترام بیاد نه مثل لباس کهنه پرت بشه خونه باباش اتفاقا این مردها رو باید اول از اون زن دوم جدا کرد و بعد دندونشون و کشید که دیگه از این غلط ها نکنن  

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
مرتیکه سیکل هست. روز خاستگاری گفت دیپلمم. من خودم فوق دیپلمم.  یه موتور داره. 5 دانگ خونه که تو ...

بگو اگه نمیدی خیانت میکنم زن پسرخاله همسرمم همین کارو کرد گفت من دیگه زدم به سیم آخر یا طلاقم بده یام آبروتو میبرم میرم با بهترین دوستت میرم و.....مجبور شد دومیو طلاق بده جالبه هرکی دومیو میگیره زشت تره از اولی 

عزیزم شوهرش هست به هر حال پدر بچه هاش میشه باید برای زندگیش بجنگه و اگر قرار باشه بیاد بیرون باید با ...

من گفتم دیگه  جاری من سه سال بعد عروسی شوهرش رفته گرفته بعد دوسال لو رفت هی گفتیم برو خانه بابات بترسونش رفت ولی چون باباش با ازدواجشون موافق نبود گفت برو با کفنت بیا چقد گفتم زنش نشو و.....این بدبختم دست دست کرد گفت خانواده شوهرم حامیه البته مادر شوهرش گفتا ولی اینم دلش میخواست الان یه شب اینجا یه شب اونجا  از دومی پسر داره  ما گفتیم برو به پدرت بگو بچت نیستم چرا این حرفو میزنی من جوونی کردم اشتباه کردم و......بعدم به شوهرت بگوطلاق بده یام خیانت میکنم مثل خودت نکرد  یا یکی دیگه تو 40 سالگی به شوهرش گفت طلاق بده یام آبروتو میبرم با یه پسر دوست شد دادگاه رفت گفت 6ماهه همبستر نشدیم و.....طلاقشم گرفت مهریشم گرفت فراوان 

واي چ خبرته دختر اين همه پيام كه همش نشون ميده داري حرص ميخوري و از ناراحتي مينويسي اينارو يعني چي داري بهش ميگي ميترسي كه با اون زن ازدواج كنه

مگه هر با هركيه ميخواد باهاش ازدواج كنه

فاز اون خخخ ها چيه😐

اصلا ضعف نشون نده ولش كن كاملا بي اهميت باش ديگه بهش پيام نده

نه اون کثافت هیچی نگفت. و مطمعنم که داشت میخوند و بهش میرسید. من میدونستم که جواب نمیده. عادتشه. .ول ...

مگه مرد درخواست بده نصف اموال مردو میدن ب زن؟

💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖

اونجایی که نوشتی مرد کوچیکتر یه چیز دیگست و چندتا جمله دیگه ای که گفتی رو  اگه وکیل داشته باشه و یا یه ذره وارد باشه چنان استفاده ای میتونه علیهت تو دادگاه بکنه که نگووووووووو. اشتباه کردی عزیزم.طلاق میخوای از راهش پیشس برو در غیر این صورت در این کشور زمان زیادی میبره که بتونی طلاق بگیری.وکیل بگیر