2777
2789
من اصن حرفایی که خانواده ام بهم میزنند رو به شوهرم نمیگممگه خودم زبون ندارمخودت جواب نمیدی واجازه می ...

شوهرم بامن بود‌.رفته بودیم خونه دختر داییم خانوادگی.

گفتم رفتم خونه مردم زشته معمونیشون خراب بشه

اون لحظه گفتم زشته رفتیم خونه مردم نمیخام مهمونیشونو خراب کنم بعد ترسیدم ب خالم حرف بزنه.شوهرمم هیچک ...

با خنده جوابشو بدی،میشه شوخی

دعوا نمیشه مهمونی خراب نمیشه،از حقت دفاع کن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بیخیال بابا من با جاریم دعوا کردم کارمون به دادگاه کشید گفتم من میترسم تنها برم استرس دارم ،بهم ...

دوشداشتم یکبار فقط یکبارررررر ک نشده کسی ازم دفاع کنه.

قدر همسرتون رو که در مقابل هر مردی احساس مسئولیت نسبت به شما داره رو بدونید

یکم افراطیه ولی بقول شما ترجیح میدم اینجوری باشه تا بی تفاوت 

ولی مثلا حتی خواهرم باهام شوخی می‌کنه باید جوابشونو بده حتما ، درحالیکه ما تازه نامزد کرده بودیم با مخالفت خانواده ها ازدواج کردیم از دو شهر کاملا متفاوت ۸ ساعت فاصلمون بود حتی هم زبان هم نیستیم 😂😂

همش میترسیدم دیدگاه منفی بوجود بیاره و خودشو از چشم بندازه

بخاطر خالم اون لحظه دهنم قفل کرد ترسیدم بره خونه دعواش کنه بخاطر من

خالت بعد اعتراضی نمیکنه به شوهرش؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

دوشداشتم یکبار فقط یکبارررررر ک نشده کسی ازم دفاع کنه.

منتظر نباش کسی ازت دفاع کنه،مگه خودت چته،شوهررمنم اصلا جلو بقیه حرفی نمیزنه که دلم گرم بسه،یه بار فقط اونم دوازده سال پیش به برادرش گفت نازی به کسی کاررنداره تا وقتی پا رو دمش نزارید تنها طرفداری که این بیست سال ازم کرده همین بوده😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یکم افراطیه ولی بقول شما ترجیح میدم اینجوری باشه تا بی تفاوت ولی مثلا حتی خواهرم باهام شوخی می‌کنه ب ...

پس حالا که نامزد هستید و از دو فرهنگ متفاوت هستید ، خوب بررسی کن چون افراط هم خوب نیست 

فصل آفتاب ملایم