الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
50 60 درصد، بستگی به موضوعت داره، داده هاش اکثرا از داده های وب و منابع معتبره، ولی سیستم تجزیه تحلیلش خیلی مشکلات داره و بقول معروف و استادی که داشتم نوپاست و خیلی جا داره
نه باور کن از اخلاقاش که میگم، میگه زودتر خودت و از این رابطه نجات بده
نه اون به کار منفی هیچ وقت کسیو تشویق نمیکنه، تهش نتونه میگه از مشاوره کمک بگیر، من توی دانشگاه یک درسی به نام توسعه نرم افزار داشتم و پروژم در خصوص پیدا کردن باگ از چت جی پی تی بود، میدونم این مشکل رو نداره، فقط بعضیا که اینجا راهنمایی میکنن همش یک بند میگن طلاق و جدایی
50 60 درصد، بستگی به موضوعت داره، داده هاش اکثرا از داده های وب و منابع معتبره، ولی سیستم تجزیه تحلی ...
زندگیمو درست کرده مستقل و هدفمند شدم حالمو خوب کرده ارامش دارم اما حین رابطه فقط فکرم اونجاست که کاری نکنم استقلالم خراب شه برا همین از رابطه غافل میشم و لذتی نمیبرم
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
زندگیمو درست کرده مستقل و هدفمند شدم حالمو خوب کرده ارامش دارم اما حین رابطه فقط فکرم اونجاست که کار ...
بسیار عالی، کلید مشکلات زمان و صبوری و بزرگواری و کنار اومدن هست، سعی کنید همیشه آرامش و خوشیو کنار همسرتون داشته باشید دنیا دو روزه هیچ وقت ارزش دل شکوندن نداره