2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
ولی من فک نکنم

شما هرچه دل تنگت خواهد فک کن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
چرا بخام بقیه رو مجاب کنم هرکسی میتونه انتخاب کنه منم خیلی خیلی موافقم که باید پدر دست از کصافتکاریش ...

هر زنی خودش بهتر میدونه چی ارومش میکنه، قطعا اینکه شوهرت با یه زن دیگه بره اتاق خواب ارومت نمیکنه مگه نه؟ این زندگی خودش سیاه بختی کامله ،خوشبختی نیست ،تعریف درستی از کلماتی که مینویسی نداری

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

ما زن ها سخت میگیریم 

ولی شما مردا فکر نکنم خیلی هم آسون میگیری 

چرا بخام بقیه رو مجاب کنم هرکسی میتونه انتخاب کنه منم خیلی خیلی موافقم که باید پدر دست از کصافتکاریش ...

باید ماند چیه؟

اون زنیکه هرروز ب استارتر میزنگه میگه باشوهرت بیرونم و... ۷وردِ شوهره هم ک میگه دوست ندارم پس این خانوم از کجا آرامش بیاره ک به بچه هاش انتقال بده؟؟؟اون بچه ها از همون بچگی توفضای بی بندوباری پدر و عصبانیت مادر بزرگ میشن...کار به اینجا ک برسه محبت هم کارساز نیست چون شوهرش کلا چشماشو بسته

خوش‌بینی و مثبت نگری خوبه ولی نه درحدی ک واقعیت رو انکار کنیم

نه اون کثافت هیچی نگفت. و مطمعنم که داشت میخوند و بهش میرسید. من میدونستم که جواب نمیده. عادتشه. .ول ...

نصف اموال گیرت نمیاد. اون الان تو خونه نیستی حتما ترک منزل گرفته برات و اجازه ازدواج مجدد خودشم گرفته. حتما برو با یه وکیل خوب حتی شده فقط یک جلسه مشاوره کن. 

سریع طلاق رو انتخاب نمیکنن حتی خود استارتر میگه اگ فقط یخورده شوهرش پشیمون بود میبخشیدش ولی ب کارش ...

استاتر تنها پنج ساله ازدواج کرد مگه چقدر ایستاد ومبارزه کرد چقدر تلاش کرد تا زندگیشو نگه داره درسته شوهرش پشیمون نبود ولی شاید اگه استاتر می ایستاد و واسه زندگیش مبارزه میکرد و... شوهرش اروم اروم به خودش میومد وپشیمون میشد

خیلی زود عرصه رو خالی کرد قبول کنید

چرا تا تقی به توق میخوره همه میگن طلاق.....چرا....

چرا

به خدا در طلاق بیشترین کسی که ضربه میخورد زنه.....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

من الان یه همسرم 

یه مادر 

چند سال پیش بچه ی خونه ی پدر و مادرم بودم الان هم بیشتر درگیر زندگی خودمم دوست دارم برلی پدر و مادرم هر کاری بکنم اما فرصتش کمه 

فردا روزی بچه ی منم همین منوال چه بسا بدتر هم خواهد داشت 

من نمیفهمم یه عمر شکنجه بشم 

خوار بشم و حقارت ببینم چرا ؟؟؟

چون بچه هایی که یه روزی میرن پی زندگیشون و انگشت اتهام اولشون سمت من هست که انقدر بی شخصیت و حقیر بودم که تحت هر شرایطی خودم و تو زندگی مرد هوس بازی مثل پدرشون نگه داشتم ، آیا از من تشکر میکنن بابت اینکه عمری یه مادر حقیر و دیدن ؟ محبت پدرشون به زنی جز مادرشون ؟ خواهر برادرای نا تنی که با تبعیض و تفاوت از هم بزرگ میشن ؟

کی از من تشکر میکنه هیچ کس 

کی به من حق میده یه عمر به بهانه ی بچه این لجن زار و تحنل کردم ؟

بچه هام به خاطر فداکاریم بهم جایزه میدن ؟ نگهم میدارن 

جواب همشنون نه و هیچ کس هست 

استاتر تنها پنج ساله ازدواج کرد مگه چقدر ایستاد ومبارزه کرد چقدر تلاش کرد تا زندگیشو نگه داره درسته ...

هه خوش بحالت ک ب این میگی تقی به توقی خوردن!!!!

۳۱ سالشه...باید به آیندشم فکر کنه

نمیشه پای یه مرد هرزه بشینه ک

فقط یه سوال دارم...از دیدشما کِی طلاق گرفتن جایزه؟

استاتر تنها پنج ساله ازدواج کرد مگه چقدر ایستاد ومبارزه کرد چقدر تلاش کرد تا زندگیشو نگه داره درسته ...

پشیمون بشه که چی بشه ؟؟؟

اونی که رفته رفته ارزش برگردوندن نداره 

اون به بچه هاش فکر نکرده ولی زن باید فکر کنه ؟

موافقم تلاش باید کرد برای تغییر  با مرد بداخلاق 

با مرد بی کار 

با مرد سرد 

با بی پولیش 

با مشکلات ریز و درشت 

اما مرد خائن به هیچ عنوان حتی اگه پای بچه در بین باشه

هر زنی خودش بهتر میدونه چی ارومش میکنه، قطعا اینکه شوهرت با یه زن دیگه بره اتاق خواب ارومت نمی ...

شاید اوایلذسخت باشه ولی گذر زمان حل میکنه اروم اروم زنه میپذیره که مردش با یه نفر دیگه هم میره تو اتاق خواب 

پشیمون بشه که چی بشه ؟؟؟ اونی که رفته رفته ارزش برگردوندن نداره  اون به بچه هاش فکر نکرده ولی ...

مرد بی پول بداخلاق خیلییی بدتره مطمئن باش

اقا یه کم در حسادتاتونو ببندین

شاید اوایلذسخت باشه ولی گذر زمان حل میکنه اروم اروم زنه میپذیره که مردش با یه نفر دیگه هم میره تو ات ...

ان شا الله براتون که پیش اومد بیا توضیح بده چه حسی داشتی و چجوری اروم اروم کنار اومدی

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
مرد بی پول بداخلاق خیلییی بدتره مطمئن باش اقا یه کم در حسادتاتونو ببندین

چشم آقا 

حتی یه درصد زنانگی نداری شما 

امیدوارم با این حد از درک و شعور بالا و این همه متانت و صبوری به زودی هوویی خیلی خوشگل و همه چی تموم و عشق شوهرت گیرت بیاد نظریه های فضاییت و اونجا اجرا کنی