2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست

شب خوش من رفتم بخوابم 

یاد اشکهای مادربزرگم افتادم و بغض هاش 

یاد مظلومیتش 

و بچه هاش از شوهر اولش که راهشون نمیدادن بیان مامانشون رو ببینن

😢😢😢

باید بیام و یه روز داستانشون رو تو نی نی سایت تعریف کنم 

خیلی غصه دار هست ماجراش

واقعا موندم چطور راحت از هوو حرف میزنی،چون تو موقعیتش نیستی انقد راحت هوو هوو ...

من گفتم هوو خیلییییییییییی سخته وطبیعتا هیچ زنی دوست نداره ومنم حتما وحتما از بودن هوو نه تنها بدم میاد که متنفرم

اما گفتم هر زنی باید در این شرایط احساساتش رو کنار بذاره وعاقلانه رفتار کنه وبچه هاش به راحتی از نعمت مادر داشتن محروم نکنه 

با هوو هرچند سخت با شروطی که گفتم کنار بیاد

تا ارامش بچه هاش حتی برای لحظه ایی طوفانی نشه

بازم میگم سخته ولی باید ساخت

این زن که شرایط سخت رو میپذیرد به خاطر بچه هاش ایا ستودنی نیست ایا قابل تقدیر نیست

ایا این زن مقدستر است یا زنی که  سریع عرصه را خالی میکنه وبرای زندگیش وبچه هاش مبارزه ایی نمیکنه و اقدام برای جدایی ووو

قضاوت با شماست؟؟؟؟

البته بگم منظورم استاتر نیست بلکه اکثر زنان کشورمون سریع طلاق رو انتخاب میکنن که بدترین راهه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز ،ببین حق وحقوقتوبگیر این حرفی،توش،نیست امابدون مادرشوهرت ازنگهداری بچه خسته میشه واون زنم بچهوهاتو که نگه نمیداره،ایشالله بچهوها به زودی بهت برسن ،من فقط،دلم کبابه بچه هاست 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
من گفتم هوو خیلییییییییییی سخته وطبیعتا هیچ زنی دوست نداره ومنم حتما وحتما از بودن هوو نه تنها بدم م ...

اون زن هرزه که با پروگری اومده زندگیو از خودم ادمو بچها میگیره رو جا اینکه بندازیش بیرون تازه باید بیاریش تو خونت کنارشم بسازی ،اشتباه محضه،اگه شوهر فقط مشکلش ی اشتباه بود و پشیمونی تو چهرش بودو میشه بخشید ولی وقتی رفته و زنشو از خونه بیرون کرده نه

من گفتم هوو خیلییییییییییی سخته وطبیعتا هیچ زنی دوست نداره ومنم حتما وحتما از بودن هوو نه تنها بدم م ...

به نظر من همه چیز ارزش جنگیدن نداره

بچه ای که توی دعوا و کتک کاری پدر مادر بزرگ بشه 

حتما بهتر از بچه ای که بدون یکی از والدین و در آرامش بزرگ بشه نیست

مگه این همه بچه که مادرشون مروه بد بزرگ شدن

مهم آرامش هست

اگه دور از مادر یا پدر  باشن ولی آرامش داشته باشه بهتر هست

من معلمی هستم که با بچه های بی پدر یا بی مادر  سر کار داشتم با بچه هایی که توی یه زندگی نا ارام هم هستن سر و کار داشتم

واقعا اونها که یکی از والدین رو به هر دلیلی ندارن به مرتتب بهترند نسبت به داشتن هر دک والد که ناسازگارند یا یکی خیانتکار هست

واقعا لزومی نداره یه زن یا یه مرد هر خفتی رو به جون بخره تا سایه یه مرد یا زن بی عیرت بالا سر بچه هاش باشه

چون بچه ها الگو میگیرن از بی عفتی پدر یا مادر شون

اون زن هرزه که با پروگری اومده زندگیو از خودم ادمو بچها میگیره رو جا اینکه بندازیش بیرون تازه باید ب ...

افرین میگی باید بندازیش بیرون بهذنظر تو استاتر انداختتش بیرون نه خودش رفت بیرون....دوتا بچه های خودشو بدبخت کرد اون خانم که تازه جاش باز شد

منم میگم باید انداختش بیرون اما با سیاست اگه استار مثلن میگفت باید خونتو به نامم بزنی و...و. اجازه میدم فقط صیغش کنی مثلن این اقا بعد از گذشت زمان اروم اروم خودش از زنه سیر میشد وخودش کنارش میزد البته اگه استاتر اونچه که اون زنه واسه جذب شوهرش استفاده کرده بیشتر از گذشته شوهرشو جذب میکرد با محبت....محبت....و... صد در صد زندگیش خیلی بهتر از وضع کنونیش بود

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
به نظر من همه چیز ارزش جنگیدن نداره بچه ای که توی دعوا و کتک کاری پدر مادر بزرگ بشه  حتما بهت ...

من نگفتم دعوا داشته باشن اتفاقا برعکس گفتم استاتر بیشتر از قبلذسعی میکرد شوهرشو جذب خودش کنه فضای ارومی روذبه وجود می اورد تا هم خودش وهم بچه هاش ضربه نبینن 

واااااا مطمئنی زنی؟!!!!!

من اره مامانمم حتما زن بوده دیگه😁

سریع طلاق رو انتخاب نمیکنن

حتی خود استارتر میگه اگ فقط یخورده شوهرش پشیمون بود میبخشیدش ولی ب کارش افتخار میکرد!!!

میبینی معرفت یک زن رو؟میگه اگ پشیمون بود میبخشیدم! کدوم مردی همچین کاری میکنه؟تنها یه زنه ک اینقدر معرفت داره

لطفا دیدتو باز کن

شما نظرتو برای خودت نگه دار چرای سعی در مجاب کردن بقیه داری؟

چرا پدر دست از کصافت کاریش نکشه بخاطر بچش؟

ایا اون زن ادم نیست؟چندبار دیگه به دنیا میاد؟چند باره دیگه حق زندگی داره که الان زندگیشو با هوو حروم کنه؟ 

میفهمی چی میگی؟ این روش ها رو تو زندگیت حتما پیاده کن تا مقدس تر از ماها باشی 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
شما نظرتو برای خودت نگه دار چرای سعی در مجاب کردن بقیه داری؟ چرا پدر دست از کصافت کاریش نکشه بخاطر ...

چرا بخام بقیه رو مجاب کنم هرکسی میتونه انتخاب کنه منم خیلی خیلی موافقم که باید پدر دست از کصافتکاریش برداره

اما....

اما من میگم اگه یه زنی اینقدر سیاه بخت بود که گیر همچین مردی افتاد ایا راهش تمام کردنه وبچه ها هم...به درک بزرگ میشن

یا راهش ماندن وساختن زندگی بهتر

ماندن برای ارامش بچه ها....حتی میخام بگم ماندن برای ارامش خود زن

چون یک زن در کنار بچه هاش ارامش داره

اگه یک زن بره تو بهترین زندگی اخرش همش یه گوشه دلش پر پر میزنه واسه بچه هاش وارامشش به هم میخوره

من میگم اگه شانس این زن مردی بود مثله شوهر استاتر 

باید ماند وتلاش کنه واسه ساختن زندگی بهتر هرچند سخت

یعنی چی این حرف.

هیچی خود ازاری دارن خودش و مادرش ،شایدم خود کم بینی که لیاقت اینکه تنها زن یک مرد باشن رو ندارن و فکر میکنن مرده زندگیش حروم میشه با یه زن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊