2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2154633 بازدید | 91168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان شب همگی به خیر باشه. 

امروز صبح خواب موندم و ساعت ۷:۳۰ بیدار شدم و با سرعت نور با دخترم آماده شدیم و ساعت ۷:۳۷ دقیقه داخل ماشین نشسته بودیم . 😀😀😀😀

خلاصه که بالاخره هم من و هم دخترم طوری رسیدیم که هیچ کس نفهمید ما خواب موندیم .

در راه برگشت از مدرسه رفتم خونه مادرم ، برامون کله گنجشکی درست کرده بود رفتم گرفتم و بعد رفتم خونه سر راه نان هم خریدم تا رسیدم خونه شد ساعت ۱۳:۳۰ .

همسرم هم نهار مرغ درست کرده بود .

نماز خوندم. 

بچه ها کله گنجشکی خوردن عاشق کله گنجشکی های مادرجونشون هستن. 

من و همسرم هم مرغ خوردیم. 

غذا برای شام هم موند به مقدار زیاد .

دیگه بعدش من آشپزخانه رو جمع و جور کردم .

کمی پذیرایی رو مرتب کردم.

بعد با دخترم رفتیم خوابیدیم .

پسر کوچیکم نشست تلویزیون دید و با ما نخوابید همسرم هم رفت و کمی خوابید ‌.

بیدار شدم همسرم پسر بزرگم رو آورده بود و ظرفها رو هم شسته بود. 

در ادامه چای دم کردم و خوردیم. 

نماز خوندم. 

به تکالیف بچه ها رسیدگی کردم .

شام گرم کردم و خوردیم ( زنداداشم هم دوباره شام برامون آبگوشت آورد و مرغ موند برای فردا نهار به اضافه مقداری هم آبگوشت کله گنجشکی رو بچه ها خوردن )

ظرفهای شام جمع و شسته شد .

آشپزخانه مرتب شد .

گاز حسابی تمیز شد .

پذیرایی مرتب شد .

منم خوشحالم از بودن این تاپیکو خوشحالم که داریم بیشتر میشیم🌱🌱🌱🌱صبح کارامو مینویسم، شب میام ببینم ...

از اثرات تعطیل شدن تاپیک مدیریت هزینه هاست،دقت کنی صفحات اخیر بیشترپیامهای اعضای اونجا بودیم که حالا اینجاییم😁😁😁

همین استارتر یک تاپیک مدیریت هزینه هم داره،کاش همونو هم فعلا فعال کنیم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام. امروزم 

تمیز کردن فریزر 

بالکن رو دستمال کنم 

پذیرایی مرتب بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

باید بریم مرکز استانمون 

من برم دندان پزشکی 

پسرم ببریم مغز و اعصاب و روان پزشک نوار مغزم بگیریم 

مدارک پزشکیای پسرم رو اماده کنم 

دارو ها 

موهام اتو بشه 

ابچکون خلوت بشه 

نهار پسرم. خودم دارم 

شام ها 

مغازه فقط صبح 

سرویس شسته بشه 

کل خونه برقی بشه 

کل خونه دستمال بشه  

آشپزخونه وایتکسی بشه 

میز نهار خوری مرتب بشه 

نیم ساعت کتاب 

نیم ساعت پادکست 

۱۵ دقیقه گردگیری مغازه 

همینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
از اثرات تعطیل شدن تاپیک مدیریت هزینه هاست،دقت کنی صفحات اخیر بیشترپیامهای اعضای اونجا بودیم که حالا ...

اره تعطیل شدنش اصلا ایده جالبی نبود

موافقم، میشه اونجا استارتش رو بزنیم

میشه هم اینجا از کارامون بگیم

در هر صورت من تمرکزم روی پس انداز و خرج کمتر رفته بالا😍

یکی از بهترینها گلبوته جون و رویا بانو بودن.راستی خیلی خوش اومدین بانو جان💐

مرسس عزیزم رویا خانوم رو نخوندم در مورد چی هست ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2675056/شروعی-جدید-برای-ملکه-ها?page=1آیما جاناین همون تاپ ...

اره کلا تایپیکاشون همه خوب هست 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
چقدر خوبه زود میخوابین

بچه ها نق نق میکنن ولی دیگه کوتاه نمیام 

چون خودم باید ۵ باشم و بچه ها ۶ و دوتاییشون همیشه شیفت صبح هستن 

فایل پی دی اف از دختر گرانبها کاربر عزیزی درست کرده بودن و من سیو کردمش ولی اینجا نمیشه فایل پی دی اف بفرستم واستون

اره کلا تایپیکاشون همه خوب هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8416818/کتاب-دختر-گرانبها-نسخه-جدید

سلام دوستان صبحتون بخیر 

فکر نکنم اهمال کار تر از من تو این تاپیک وجود داشته باشه 

دقیق یادم نیست از کی اینجوری شدم ، اما گاهی یاد گذشتم میفتم که چقدر سرزنده و پر انرژی بودم دلم برا اون روزهام تنگ میشه 

این چند سال اخیر که دیگه میتونم بگم در حد فاجعه بودم ،جوری که اگه مهمون سرزده میومد تا سکته پیش میرفتم از استرس و خجالت و به خودم قول میدادم که دیگه نزارم این وضعیت پیش بیاد اما باز همین منوال ادامه پیدا میکرد ،جوری کارام میمونه که اگه مهمون بخواد بیاد به صورت دعوت  من حداقل ۲۴ ساعت قبلش  نمیخوابم و دارم همه جا رو مرتب میکنم و اشپزی در نتیجه اونقدر خسته و بی رمق هستم که فقط دوست دارم مهمون بره و بخوابم تا یک هفته و بسیار هم دستم کنده تو کارهام. 

دو سال پیشم رفتم مشاور و روانپزشک حتی داروهای افسردگی هم بهم کمک نکرد و نشد که ترک کنم بی ارادگی و انگیزمو 

البته یه مدت باشگاه میرفتم واقعا تاثیر داشت ،دوس دارم دوباره ادامه بدم 

مشکل اصلیه من خونمونه ،میدونم بهونست اما تو این سه ،چهار سال اخیر ،مدام بحث میکنم با همسرم که خونمون قدیمیه باید بازسازی شه ،همسرم میگه ارزش بازسازی نداره باید کوبیده بشه و پول زیاد میخواد  بعد من پیشنهاد میدم که  بدیم  رهن بریم جای دیگه و ما چند تا خونه اجاره ای میبینیم اونی که من میپسندم توان اجارشو نداریم ،من یه مدت ساکت میشم باز همین وضع تکرار میشه من گیر میدم باز به خونه و .....

همین شده که اطرافیان درکم نکنن و بگن تو ناشکری و قدر داشته هاتو نمیدونی 

دلم فقط تغییر میخواد یه تغییر خوب ،تصورم اینه اگه خونه ای نوساز با وسایل شیک داشتم همیشه مرتب میبودم 

اما این انتظار خونه ی خوب ،فقط داره من و روز به روز افسرده تر میکنه 

هزاران بار جرقه شروع رو زدم ،خستم از این وضعیتم 

چند وقت پیش رفتم یه دفتر یاداشت خریدم که یاداشت کنم کارهای عقب موندمو اما هنوز دستش نزدم ،امیدوارم این دفعه دیگه به کمک خدا و دوستان خوب تو این تاپیک بتونم ،و اعتیادم به نت و گوشی رو اینجا صرف کنم 🙏🏻💚🙏🏻

تپلو جان هر موقع وقت کردی اسم چندتا از منو غذاهارو بگو ممنون میشم

غذاهایی که پسرم می خوره 

کباب کوبیده ی مرغ / کباب کوبیده/  کباب دیگی/  پیتزا./ لازانیا(تشویقی) /سیب زمینی سرخ کرده /به زووور تخم مرغ ابپز/ ساندویچ همبرگر(خونه ای درست میکنم )/  ماکارونی فقط رشته/کتلت   همین 

غذاهایی که قوت غالب ماست 

حالا بعضیاشو همسرم میخوره بعضیاشو من  بعضیاشو باهم 

ماکارونی 

سالاد الویه 

عدس پلو  

لوبیا پلو 

سبزی قورمه 

قیمه 

پیتزا 

کتلت 

کوکو سبزی هفته ای یه بار فقط برای نهار ادارش چون جذب روغنش بالاست 

تخم مرغ ابپز 

مرغ و هویج و سیب زمینی رو بخار پز میکنم  

سبزی پلو با ماهیچه 

ماهی 

دو سه مدل غذای سنتیمون 

انواع غذاها با مرغ بدون روغن   یه بار مولا با انار و گردو می پزم  یه بار با سبزی شکم پری. یه بار با لوبیا سبز. تو مولتی کوکر 

کباب دیگی 

غذاهایی  دو سه ماه یه یبار درست می کنم 

خوراک لوبیا 

عدسی 

ابگوشت 

خورشت بادمجون 

زرشک پلو با مرغ 

کباب 

کله پاچه  شاید سالی دو بار 

فلافل 

ناگت مرغ  خودم درست میکنم 

کالباس خونگی 

یادم دیگه نمیاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }