2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153947 بازدید | 91134 پست
اها اره…اونجا بودم. اما خیلییی کممن انقدر مینیمالیستم، بیام اونجا میترسم خیلی دیگه برم تو فاز مینیما ...

چقدر عالی 

تایپیک گل بوته خانوم و دختر گرانبها هم خوب بود 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
به به عجب تایپیک خوبی😍😍😍😍من سه روز دیگه باید زایمان کنم انشالله سرپا شدم بیام کنار شما یه پا کوک ...

عزیزم قدم نی نی پر خیر و برکت باشه❤️❤️❤️❤️

حتما بیا، منتظرتیم😍

راستی «مامی دکتر»، آموزش خواب کودکان داره

مایل بودی یک سرچی بکن

شاید کمک کننده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16176066/کد-بانو-ها-بیاین-یک-راز-و-ترفند-کوچولوی-خانه-داری-بسیار-کاربردی-یادمون-بدین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
مبارک باشه عزیزم تپلو جان خریداتخداییش دیجی کالا حرف نداره خرید راحت بی دردسر در صورت مرجوعی هم خودش ...

دارو اینا هم خرید کردین؟

راضی هستید ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دارو اینا هم خرید کردین؟راضی هستید ؟

اره عزیزم داروهاش که عالیه تخفیفات خیلی زیادی داره 

فقط اینکه موقع خرید اگه چند تا دارو میخواید از یک داروخانه باشه که چند تا هزینه پست ندید 

تاریخ و ماندگاری داره و مثل داروخونه ست 

اره عزیزم داروهاش که عالیه تخفیفات خیلی زیادی داره فقط اینکه موقع خرید اگه چند تا دارو میخواید از یک ...

مرسی عزیزم 💚

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/16176066/کد-بانو-ها-بیاین-یک-راز-و-ترفند-کوچولوی-خانه-داری ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2675056/شروعی-جدید-برای-ملکه-ها?page=1

آیما جان

این همون تاپیکیه‌شما گفتید؟

دختر گرانبها هم فکر کنم پاک کرده مطالب تاپیکشو

اها اره…اونجا بودم. اما خیلییی کممن انقدر مینیمالیستم، بیام اونجا میترسم خیلی دیگه برم تو فاز مینیما ...

سلام عزیزم

منم حدود سه ماهی هست دارم میخونمش.

فوق العاده اس

سلام عزیزممنم حدود سه ماهی هست دارم میخونمش.فوق العاده اس

نی نی سایت تو این چیزا عالیه💎

راهکارهایی میده که هیچکس نداده

همین معصومه خانم

مامان سبحان جان

تاپیک ظرافت

مینیمالیست ها

مواردی که آیما جان گفتن👌

عزیزم قدم نی نی پر خیر و برکت باشه❤️❤️❤️❤️حتما بیا، منتظرتیم😍راستی «مامی دکتر»، آموزش خواب کودکان د ...

قربونت برم مرسی عزیزم چقدر شما خوبی واقعا به همچین معرفی نیاز داشتم🥰😚❤️

هیچ‌وقت برای زخم‌های زندگی‌ات 

پیش کسی ناله نکن؛

زخم به‌جز صاحبش برای کسی درد ندارد.

سلام و شب بخیر

خیر مقدم به دوستای جدیدمون💐

امروز من

🍁ساعت شش و نیم از خواب پاشدم و بعد از انجام روتین پوستیم همسرمو راهی محل کارشون کردم.

🍁قهوه درست کردم و روز قشنگمو با نام خدا آغاز کردم.

🍁دوش گرفتم و سرحالتر شدم،حمام رو شستم.

🍁آبچکان رو خالی کردم.

🍁کمد دیواری قسمت خرده وسیله ها که یه قورباغه زشت و گنده شده بود برام ،بالاخره قورتش دادم😂 حسابی بهم چسبید.

🍁بچه هام بیدار شدن و دست و روشونو شستم و بهشون صبحانه دادم.

🍁مادربزرگم از مشهد اومده بود و اومد خونه ما و برامون سوغاتی آورد و ازشون پذیرایی کردم.

🍁همسرم ماموریت یک روزه خورد اومد خداحافظی کرد و رفت.

🍁مادربزرگم هم علی رغم اصرارهای زیادم برای نهار نموند و رفتن.

🍁هال و پذیرایی رو مرتب کردم. 

🍁کمد لباس‌های همسرم رو ریختم بیرون و کشوها رو جارو کردم و لباسها رو دوباره تا کردم و گذاشتم سرجاش.

🍁میز آرایش و آینه اش و درهای کمد دیواری ها و کمد های کنار تختخواب رو گردگیری کردم.

🍁تخت ها و رو تختی ها رو مرتب کردم.

🍁بند رخت رو جمع کردم ،لباسها همه تا شدن و رفتم سر جای خودشون.

🍁مینی واش یک دور لباس‌های بچه ها رو شست،آبکشی و پهن شدن.

🍁نهار ته یخچالی داشتیم،همونو گرم کردیم و با بچه ها خوردیم.

🍁کلی ظرف شستم و آشپزخونه رو مرتب کردم.

🍁زنگ زدم داداشم اومد دنبالمون و رفتیم خونه بابام.

🍁مامانم سر کار بود و بابام مشغول تمیز کردن حیاط،یکم کمک 🍁بابام کردم و مامانم اومد .

🍁رفتم یکساعتی با پسرم خوابیدیم.

🍁با داداشم رفتیم بیرون و کلی چرخیدیم و برای همسرم و مامانم کادو تولدشون رو خریدیم و شام هم داداشم خرید و رفتیم خونه.

🍁شام خوردیم و الانم روتینمو انجام بدم و مسواک بچه ها رو هم بزنم و خاموشی رو ۱۲ ببندیم. 

شبتون بخیر💗

قربونت برم مرسی عزیزم چقدر شما خوبی واقعا به همچین معرفی نیاز داشتم🥰😚❤️

شما لطف داری عزیزم🌹🙏🏻❤️

خوبی از خود شماست💎

نمی‌دونم بارداری چندمتون هست، 

این آخرا، خیلی مراقب حرکات نی نی باش

کم شد، زود به دکتر خبر بده👌