2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2155284 بازدید | 91180 پست
خیلی دنیای بدی شده سوسن جان ، نمیدونم چرا کلا دل هیچ کس مثل قبل خوش نیست .نه حالا من اهل پس انداز هم ...

ببخشید اگه دوست داشتید جواب ندین.

میشه بدونم شما چند سالتونه؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن اگر دندونات سالمه دندون از زیر میپوسونه و هر ۷ سال باید تعویض بشه کامل هزینشم بالاست نمیصرفه. ...

ای وای وای لامصب خیلی ظاهر رو قشنگ میکنه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

اره ظاهرش قشنگه ولی باطن داغون

تپلو جان شما از سال ۹۹ پایه ثابت اینجایین 

چقدر عالی این همه حضورتون ادامه دار بوده 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
تپلو جان شما از سال ۹۹ پایه ثابت اینجایین چقدر عالی این همه حضورتون ادامه دار بوده

اره 

اینجا یه تحول بزرگ تو زندگیم ایجاد کرد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان شب همگی به خیر باشه .

کارهایی که امروز انجام دادم :

جمع کردن رختخواب ها و مرتب کردن اتاق ها

مرتب کردن کل خانه

حمام رفتن بچه ها و خودم 

خالی کردن آبچکان و ماشین ظرفشویی

درست کردن نهار

خواندن نماز ظهر و عصر

رسیدگی به تکالیف بچه ها

خوردن نهار و جمع کردن ظرفها و آشپزخانه

گذاشتن ظرفهای نهار در ماشین ظرفشویی 

درست کردن کیک با پودر کیک

درست کردن چای 

جمع کردن ظرفهای نهار از ظرفشویی و آبچکان 

جمع کردن لباس ها از روی رخت آویز

شستن لباس های خانگی و پهن کردن 

مرتب کردن ابروها

شستن لباس های فرم مدرسه خودم و بچه ها و پهن کردن 

کوتاه کردن شلوار دخترم 

خواندن نماز مغرب و عشا

شام لوبیا پلو خوردیم 

جمع کردن آشپزخانه و ظرفها

شستن ظرفها

آماده کردن خوراکی بچه ها

ببخشید اگه دوست داشتید جواب ندین.میشه بدونم شما چند سالتونه؟

عزیزم من متولد اسفند ۱۳۶۰ هستم یعنی چند ماه دیگه ۴۴ ساله ام تمام میشه .

ولی دیر ازدواج کردم ( ۳۰ سالگی ) و دیر هم بچه دار شدیم ( اینها رو گفتم چون گفتم شاید براتون سوال باشه چرا بچه هام کوچیک هستن ) 

عزیزم من متولد اسفند ۱۳۶۰ هستم یعنی چند ماه دیگه ۴۴ ساله ام تمام میشه .ولی دیر ازدواج کردم ( ۳۰ سالگ ...

بهترین کار که دیر ازدواج کردی و دیر بچه دار شدی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بهترین کار که دیر ازدواج کردی و دیر بچه دار شدی

از دیر ازدواج کردنم راضی هستم واقعا ولی دیر بچه دار شدنم دیگه دست خودمون نبود دوست داشتم همون سال های اول ازدواج بچه دار بشیم ولی ۶ سال ناباروری داشتم و دخترم رو آی وی اف کردم .

۲ تا پسرهام رو ولی طبیعی باردار شدم و خدا خواسته .

خدا رو شکر میکنم برای داشتن هر ۳ تا فرشته هام ولی سن آدم هم که میره بالا بچه داری یک مقدار سخت میشه ولی هیچ وقت نمیخوام نا شکری کنم چون اون ۶ سال که بچه دار نمی‌شدیم خیلی اذیت شدم . 

از دیر ازدواج کردنم راضی هستم واقعا ولی دیر بچه دار شدنم دیگه دست خودمون نبود دوست داشتم همون سال ها ...

خدا ببخشه بهتون 😍