2777
2789
عنوان

دردسرهای ام آر آی من

2955 بازدید | 7 پست

سلام 

خوبین همگی؟

من ۲۸بهمن پیش دکترم بودم خانم دکتر آقابیگی برای اطمینان از اینکه چسبندگی جفت دارم یا نه تصمیم گرفتیم ام آرآی انجام بدم

من قم زندگی میکنم و چون دکترم اینجا گفت عمل سزارین چهارم رو قبول نمیکنه با کمک نینی سایت با دکتر آقابیگی آشنا شدم و رفتم پیشش که خدایی دکتر خوبی هم هست

خلاصه اومدم قم که برم ام آرآی ولی همسرم گیر داد که بهتره همون تهران انجام بدیم

به چند جا زنگ زدم ولی قیمتا خیلی بالا بود تا اینکه زنگ زدم پردیس سلامت نور 

عکس نسخه رو براشون تل گرام کردم گفتن انجام میدن نوبت دادن و قیمتشم گفتن ۱۴۳هزار تومن که خیلی خوب بود ولی باید ساعت ۸:۳۰صبح خودمو میرسوندم اونجا

شب بچه هامو گذاشتم خونه مادرم و ساعت ۵صبح با قطار رفتیم تهران ساعت۸:۱۰رسیدیم به مرکز ام آرآی پذیرش شدیم رفتیم پای صندوق که بهمون گفتن هزینه اش میشه ۵۱۶هزار تومن

هنگ کردیم گفتیم شما به ما یه قیمت دیگه گفتین الان ۴۰۰تومن گذاشتین رو قیمت قبلی خلاصه گفتن ببخشید اشتباه شده حالا خودتون تصمیم بگیرین انجام میدین یا نه 

به همین راحتی

ماهم اومدیم بیرون و رفتیم بیمارستان مصطفی خمینی منتها گفتن چون بالای ۹۰کیلو هستم  انجام نمیدن

دیگه داشت گریه ام میگرفت

بیمارستان خاتم الانبیا زنگ زدیم گفتن ام آرآی حاملگی ندارن

نوین زنگ زدیم گفت دوهفته دیگه نوبت میدیم

اطهری زنگ زدیم گفتن نوبت نداریم

آخرش زنگ زدیم بیمارستان گاندی گفت باید نسخه رو ببریم تا قیمت بدن رفتیم دفترچه رو دیدن گفتن ۳۰٪تخفیف هم بهمون میدن قیمتش میشه۱۹۳تومن تو کتمون نمیرفت این بیمارستان که به گرون بودن معروفه هزینه اش انقد باشه گفتیم دوباره قیمت بگیرین انقد گیر دادیم که سرپرست بخش اومد خودش قیمت داد گفت قیمتش همینه حدود یک ساعت بعد کارم تموم شد عکس ام آرآی رو بهمون دادن و گفتن گزارششم سه تا پنج روز بعد از طریق واتس آپ برامون میفرستن

هم قیمتش خیلی خوب بود هم رفتار پرسنلش عالی بود هم بساط چای و دتاکس واترشون براه بود

عزبزم جواب چسبندگیت چی شد؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزبزم جواب چسبندگیت چی شد؟

یکشنبه جوابشو بردم پیش دکترم گفت چسبندگی جفت ندارم

دردسر جدید اینه که تو سونو گفتن جنین آی یو جی آر هست بند ناف دور گردنشه و خوب وزن نگرفته باز باید یکشنبه آینده برم سونو تهران و بعد جواب رو ببرم پیش دکترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکشنبه جوابشو بردم پیش دکترم گفت چسبندگی جفت ندارم دردسر جدید اینه که تو سونو گفتن جنین آی یو جی آر ...

عزیزم نگران نباش مطمعن باش بارداریت به سلامت طی میشه انشالله 

😘

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

[QUOTE=84715823]ممنون عزیز دلم انشاالله عروسیه گل پسرت[/QUخیلی ممنون گلم

میدونی عزیزم من ۳ بار سزارین شدم 

ولب دوتا بچه دارم

دلم میخواد بتونم در آینده یه بچه دیگه هم بیارم اما از سز چهارم میترسم

دکترم گفت چسبندگی دارم ولی چند سال دیگه مبتونم بچه بیارم نمیدونم چی پیش میاد 

واقعا سزارین چهارم اینقدر وحشتناکه؟

[QUOTE=84715823]ممنون عزیز دلم انشاالله عروسیه گل پسرت[/QUخیلی ممنون گلم میدونی عزیزم من ۳ بار سزار ...

ببین به نظر من قبلش حتما یه نوبت برو پبش دکتر قطبی زاده متخصص بارداریهای پرخطره بیمارستان امام خمینی میره دوشنبه ساعت ۷صبح باید بری نوبت بگیری ازش خودش سونو انجام میده بهت میگه وضعیتت رو 

چسبندگی چی داری مثانه ؟؟من خب سنم هم ۳۵ساله بعدشم شهرستانم سخته رفت و آمد 

سز چهارم هم خب ریسک بالایی داره و بهتره از همون اول تحت نظر یه پزشک خوب باشی

انشاالله که راحت باردار میشی و زایمان میکنی

من چسبندگی مثانه دارم با چند تا از اقوام که ماما هستن صحبت کردم گفتن حتی اگه چسبندگی جفت هم نداشته باشی بخاطر چسبندگی مثانه برو تهران زایمان کن چون بیمارستانهای خصوصی قم هم در حد معمولی هستن

ببین به نظر من قبلش حتما یه نوبت برو پبش دکتر قطبی زاده متخصص بارداریهای پرخطره بیمارستان امام خمینی ...

سلام عزیزم،بسلامتی زایمان کردی؟منم بارداری چهارممه و چسبندگی جفت دارم ،ماه چندم رفتین ام ار آی؟