سلام
خوبین همگی؟
من ۲۸بهمن پیش دکترم بودم خانم دکتر آقابیگی برای اطمینان از اینکه چسبندگی جفت دارم یا نه تصمیم گرفتیم ام آرآی انجام بدم
من قم زندگی میکنم و چون دکترم اینجا گفت عمل سزارین چهارم رو قبول نمیکنه با کمک نینی سایت با دکتر آقابیگی آشنا شدم و رفتم پیشش که خدایی دکتر خوبی هم هست
خلاصه اومدم قم که برم ام آرآی ولی همسرم گیر داد که بهتره همون تهران انجام بدیم
به چند جا زنگ زدم ولی قیمتا خیلی بالا بود تا اینکه زنگ زدم پردیس سلامت نور
عکس نسخه رو براشون تل گرام کردم گفتن انجام میدن نوبت دادن و قیمتشم گفتن ۱۴۳هزار تومن که خیلی خوب بود ولی باید ساعت ۸:۳۰صبح خودمو میرسوندم اونجا
شب بچه هامو گذاشتم خونه مادرم و ساعت ۵صبح با قطار رفتیم تهران ساعت۸:۱۰رسیدیم به مرکز ام آرآی پذیرش شدیم رفتیم پای صندوق که بهمون گفتن هزینه اش میشه ۵۱۶هزار تومن
هنگ کردیم گفتیم شما به ما یه قیمت دیگه گفتین الان ۴۰۰تومن گذاشتین رو قیمت قبلی خلاصه گفتن ببخشید اشتباه شده حالا خودتون تصمیم بگیرین انجام میدین یا نه
به همین راحتی
ماهم اومدیم بیرون و رفتیم بیمارستان مصطفی خمینی منتها گفتن چون بالای ۹۰کیلو هستم انجام نمیدن
دیگه داشت گریه ام میگرفت
بیمارستان خاتم الانبیا زنگ زدیم گفتن ام آرآی حاملگی ندارن
نوین زنگ زدیم گفت دوهفته دیگه نوبت میدیم
اطهری زنگ زدیم گفتن نوبت نداریم
آخرش زنگ زدیم بیمارستان گاندی گفت باید نسخه رو ببریم تا قیمت بدن رفتیم دفترچه رو دیدن گفتن ۳۰٪تخفیف هم بهمون میدن قیمتش میشه۱۹۳تومن تو کتمون نمیرفت این بیمارستان که به گرون بودن معروفه هزینه اش انقد باشه گفتیم دوباره قیمت بگیرین انقد گیر دادیم که سرپرست بخش اومد خودش قیمت داد گفت قیمتش همینه حدود یک ساعت بعد کارم تموم شد عکس ام آرآی رو بهمون دادن و گفتن گزارششم سه تا پنج روز بعد از طریق واتس آپ برامون میفرستن
هم قیمتش خیلی خوب بود هم رفتار پرسنلش عالی بود هم بساط چای و دتاکس واترشون براه بود