من زگیل نداشتم اما زخم دهانه رحم داشتم رفتم پیش دکتر خدیجه علمی زاده توی چهار راه شهرداری واقعا کارش عالی و خیلی حالیشه فوق تخصصه توی مطبش تمام تجهیزات رو داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دارو درمانی کرد چون قصد بارداری دارم فریز نکرد نوبت دهیش هم تلفنیه هم حضوری اما من خودم چند بار زنگ ...
من دو سالی هست دکترای مختلف میرم برای عفونت ,اخر سر دکترم گفت زخم داری و چند دوره دارو داد وگفت بهتر شدی, اما زگیل رو نتونست تشخیص بده یعنی نمیدونم دارم یانه
همه اینارو برای زخم دهانه رحم کرد؟ منم تامین اجتماعی هستم, فکر کنم بیمه تکمیلی اینارو نده اصلا
اره همشو برای زخم انجام داد اخر سر دو مدل قرص داد گفت اونا رو بخورم و ورزش کنم ورزشی که به نفس نفس بیفتم اگه خوب شدم که هیچ اما اگر بازم بعد نزدیکی لک بینی داشتم دیگه مجبوره فریز کنه
من از انروز خیلی بهداشتو رعایت میکنم چون شنیدم زخم بخاطر عفونت طولانی مدت ایحاد میشه
دردش فقط یه لحظس انگار یه لحطه یه ویشگون ریز ازت بگیرن اخه به من گفت یه ساعت قبل کولپوسکوپی یه شیاف بزنم بعدش هم یه شیاف دیگه همون شیاف باعث میشه درد رو خیلی کمتر حس کنی