2777
2789
عنوان

جهاز جهاز داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 71 پست

مبارک باشه منم عقدم دعا کن روزی برسه منم عروسی کنم نامزدی خیلی سخته برام

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من 10و نیم مبل 5ونیم سرویس خواب  یخچال 19 تی وی 6ونیم و.....

خب عزیزم شما داشتی مبارکت باشه من ۴تومن مبل اسپرت خریدم یخچال سی فوت بالا فریزر اسنوا ۵تومن سرویس خوابم ۳تومن تی ویم ۵تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آفرین یه نفرو من میشناسم دختره آنقدر خانوادشو تحت فشار قرار داد که رفتن پول نزول کردن برا جها ...

اون دیگه چ زندگی و میخاد شروع کنه با نزول😥😥😥

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
انشاالله عزیزم آره خیلییی سخته میدونم ولی زود میگذره گلم خیالت راحت

بخدا توکل الان ٤ماهه ولی بیقراری عروسی گرفتنم . بریم سر خونه زندگی. خوشبخت شید انشالله. 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شما با این قلب مهربون صد درصد خوشبخت میشی مهربونم😘😘 انشالله همین طور که شما قدر پدر و مادر دونستید ...

مرسی عزیزدلم تازه خیلی چیزارو به زور خریدن من میگفتم نمیخوام 😂 انشاالله همه خوشبخت بشن به حق ۵تن

مرسی عزیزدلم تازه خیلی چیزارو به زور خریدن من میگفتم نمیخوام 😂 انشاالله همه خوشبخت بشن به حق ۵تن

واقعا این چه رسمیه همه چیز رو عروس بیاره داماد و خانوادشم پررو بازی دربیارن بعدش😐😐😐 البته دوراز جون داماد خوبا و خانواده محترمه شان😁😁

.......