2777
2789
عنوان

جهاز جهاز داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااا افرین بهت خیلی هنر میخواد با این پول چیزی خریدن لیستتو بزار بچه ها استفاده کنن

هم لیستمو بعدا میزارم چون خطخطی و نامرتب شده هم رفتم خونه خودم عکس جهیزیمو عزیزمی

واقعا آفرین

یه نفرو من میشناسم دختره آنقدر خانوادشو تحت فشار قرار داد که رفتن پول نزول کردن برا جهاز دختره حتی ماشین ظرفشویی که تو شهر ما همه نمیدن گرفت

باباشم مستاجر و کارگر یه روز کار داره سه روز بیکاره

امسال عیدم باید پولو برگردونن ولی هیچی ندارن

میشه نزول رو نزول😶

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

همین دیگه همه فکر میکنن نمیشه والا من خودم وحشت داشتم از جهیزیه انقدر همه ترسونده بودنم به خدا که جن ...

والا نمیخوام تعریف کنم جهاز من مال شیش هفت سال پیشه، حدوداهشتادنود در اومد

الان همش فکر میکنم هر کس بخواد بگیره صد به بالا رو شاخشه!

مبارکت باشه خانمی

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
هم لیستمو بعدا میزارم چون خطخطی و نامرتب شده هم رفتم خونه خودم عکس جهیزیمو عزیزمی

مبارکت باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا نمیخوام تعریف کنم جهاز من مال شیش هفت سال پیشه، حدوداهشتادنود در اومد الان همش فکر میکنم هر کس ...

من همه چی خریدم حتی سرویس کریستال لهستان هرچیزی خوبشو ولی کل تهرانو زیر و رو کردم برای خریدام

مبارک باشه، انشالله تا سالیان سال در یک زندگی عاشقانه و همراه با ارامش ازشون استفاده کنی عزیزم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم