2777
2789
عنوان

جهاز جهاز داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 71 پست
عزيزم ميشه ادرس جاهايي كه خريداتو كردي بزاري؟

از کوچه پس کوچه های شوش خرید کردم و اینکه لوازم برقیمو برند معروف نخریدم اما با تحقیق جنس خوب خریدم با قیمت مناسب

لطفا لیست جهیزیه و قیمتاشو بذار ما خرید در پیش داریم امیدوارم کردی

حتما گلم تو همین تاپیکم میذارم و منشنت میکنم بعدا چون لیستمو باید تر تمیزش کنم خیلی داغون شده 😘امیدوار باش گلم مکه عروس نا امیدم میشه قشنگم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کوچه پس کوچه های شوش خرید کردم و اینکه لوازم برقیمو برند معروف نخریدم اما با تحقیق جنس خوب خریدم ...

ممنون عزيزك لوازم برقيت ماركشون جيه

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
حتما گلم تو همین تاپیکم میذارم و منشنت میکنم بعدا چون لیستمو باید تر تمیزش کنم خیلی داغون شده 😘امید ...

سلام مبارک باشه

میشه سریعتر بذاری چون با قیمتایی که همینطور داره بالا میره من میخوام همین چند روز خرید کنم

ببخشيد ليستو پاره كردم چون كامل شده بود اينا واسه يه زندگي كامل كافيه من ديگه هرچي رفتم بازار ديگه چيزي احتياج نداشتم حالا خودتون ميتونين كم و زيادش كنين 

ممنون عزيزك لوازم برقيت ماركشون جيه

عزيزم ليستمو گذاشتم لباسشوييم ال جي ماكروفر ال جي يخچال اسنوا تي وي ال جي غذاساز ١٤كاره گلكسي جاروبرقي ميدِآ يا همون ميديا بازم سوال داشتي درخدمتم 

به نظرم برای جهیزیه چیزای اضافی نباید خرید تو این خرج گرون وسایل مورد نیازتون لیست کنید بعد خرید کنید من خودم به سایت اینترنتی خیلی قیمتاش خوبه محصولاتشم همه آکبند شرکتی بود اسمش اعتماد کالا هستش خواستید شماهم خرید کنید.