2777
2789
عنوان

جهاز جهاز داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 71 پست
آره خودمم باورم نمیشد ولی راحت گرفتم راحتم خرید کردم 

هرجوری زندگی و بگیری میگذره مهم مهرو محبت و عشقه نه وسایل گرون و انتیک .تو خیرشو تو زندگیت میبینی ک خونوادت و تواین گرونیا تو شرایط سخت قرار ندادی 

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
واقعا آفرین یه نفرو من میشناسم دختره آنقدر خانوادشو تحت فشار قرار داد که رفتن پول نزول کردن برا جها ...

آخی الهی بگردم اخه تازه عروس واقعا ماشین طرفشویی میخواد چیکار خدا خودش کمکشون کنه این کجا که دعای خانوادت پشتت باشه اون کجا اه و سختی یه سری دیگه پشت زندگیت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجوری زندگی و بگیری میگذره مهم مهرو محبت و عشقه نه وسایل گرون و انتیک .تو خیرشو تو زندگیت میبینی ک ...

همینکه میبینم مادرم با دل خوش برام خرید کرده یه دنیا ارزش داره احساس خوشبختی میکنم واقعا این چیزا خوشبختی نمیاره 

شما رسم دارین داماد چندتا وسیله رو بگیره اگ نمیگرفت که باسی. نمیشه خرید، من فکر کردم کلی میگی جهزیم شده سی

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

خواهرشوهر منم ۳ماه پیش ازدواج کرد ولی بدون اینکه شرایط خونوادشو در نظر بگیره چشماشو میبست و انتخواب میکرد .شاید ب نظر اون بهترین جهازو برد ولی کارش اصلا درست نبود چون خونوادش دستش تنگ بود و بهشون فشار اومد .حتی این فشارها رو نصیب ماهم کرد

خب عزیزم شما داشتی مبارکت باشه من ۴تومن مبل اسپرت خریدم یخچال سی فوت بالا فریزر اسنوا ۵تومن سرویس خو ...

والا نداشتم ولی اصن چیز مناسب به چشمم نخورد. حالا هم کامل نگرفتم. موندم تو بقیش 😞

همینکه میبینم مادرم با دل خوش برام خرید کرده یه دنیا ارزش داره احساس خوشبختی میکنم واقعا این چیزا خو ...

مرسی ب این طرز تفکر .خدا تورو برای شوهرت و خونوادت نگه داره

شما رسم دارین داماد چندتا وسیله رو بگیره اگ نمیگرفت که باسی. نمیشه خرید، من فکر کردم کلی میگی جهزیم ...

عزیزم شوهرم تیکه هاشو ۱۵میلیون خرید کاملا با پول وامش بعد الان اکثر جاها رسم تیکه های دامادو دارن

والا نداشتم ولی اصن چیز مناسب به چشمم نخورد. حالا هم کامل نگرفتم. موندم تو بقیش 😞

وااای عزیزم توروخدا انقدر سخت نگیر کاری که یخچاا ساید میکنه یخچال معمولی هم میکنه به مرور انشاالله ادم پیشرفت میکنه کم کم اضافه میکنه اگه چیزی لازم داشت حالا دور از مساله مالیش از نظر عصبی انقدر خودتو تحت فشار قرار نده

خواهرشوهر منم ۳ماه پیش ازدواج کرد ولی بدون اینکه شرایط خونوادشو در نظر بگیره چشماشو میبست و انتخواب ...

عجب کاری یه سریا چجور میتونن به خانواده خودشون رحم نکنن 😔

اون دیگه چ زندگی و میخاد شروع کنه با نزول😥😥😥

هر چی گفتن به گوشش نرفت

خانواده شوهرش از لحاظ مالی ضعیفن 

ولی برادرشوهرش استاد دانشگاه با دختر ریس یکی از دانشگاه های شهر ازدواج کرده

اونم جهاز خوبی آورد اینم برای اینکه از جاریش کم نیاره خون مامان باباشو تو شیشه کرد

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

هر چی گفتن به گوشش نرفت خانواده شوهرش از لحاظ مالی ضعیفن  ولی برادرشوهرش استاد دانشگاه با دخت ...

بنده خدا خونوادش .خدا این چشم بهم چشمی ور بندازه ک همه رو بدبخت کرده🙁