2777
2789
عنوان

عکس تولد پسرم 😘😍+تم+کادو بابام به پسرم😍+عکساش

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 42 پست
مبارک باشه 😍😍 ایشالا ۱۲۰ ساله شه😙😙. دانشگاه رفتنش‌ رو جشن بگیری و بعد عروسیش😄 خدایی چرا کا ...

😂😂😂نه عجیب نیس یه تفنگ بود پونصد تومنم پول داد خیلی دوسش دارم 😘 

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بادکنک بدیش اینه میترکه نمیدونی چندتابخری.بعدزیادکه بخری عمرابترکن ها عمراخخخ

اره والا پری روز تولد پسرم بود شبش بالام چنرتا خریده بود پسرم میفته روش بازی میکنه نمیترکن😈

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
عزیزم تولدش مبارک باشه  بسیار هم ممنون که پست اول عکس گذاشتی قابل توجه تمام دوستان دیدید ...

اگر بخوای عکس رو پاک کنی تو پست اول نمیشه گذاشت 

بعضیا اینجا درد و دل میکنن مشاوره میگیرن دوس ندارن از رو مثلا عکس منزلشون کسی بشناستشون 

تم خوشگلیه پسرمنم ۵۰روز دیگه۲ساله میشه ایده خوبی بود مرسی

فدات خوش بحالت دوسالش شده😂 انقدر دوس داشتم الان پنج ساله بود

مبارکش باشه عزیزم

انشاالله دامادش کنی😍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
فدات خوش بحالت دوسالش شده😂 انقدر دوس داشتم الان پنج ساله بود

اره بخدا 

کلش۵ساله بودن

واقعا شیطکن شده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره بخدا  کلش۵ساله بودن واقعا شیطکن شده

😂😂😂

اگر بخوای عکس رو پاک کنی تو پست اول نمیشه گذاشت  بعضیا اینجا درد و دل میکنن مشاوره میگیرن دوس ...

درسته قبول دارم اونا بخثشون جداست اما نود درصد عکس نمیزارن تا همه جمع بشن 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
😂😂😂نه عجیب نیس یه تفنگ بود پونصد تومنم پول داد خیلی دوسش دارم 😘 

دستشون درد نکنه ‌ ولی برای من عجیبه ‌ همش چیز های خطر ناک میگیره ‌ مثلا یه بار برای پسرم کفش جامپینگ گرفته بود عموش بیچاره ۲ میلیون‌ هم پولش رو داده بود 🤣🤣ولی آخه کفش جامپینگ‌ پسرم فقط نگاش میکنه ‌ یه بار هم کفش اسکیت اونم ماه پیش گرفت بازم ۱ و خورده ای خریده بود ولی همش تو کار خطر‌ 😂😂بی چاره کوچیکش‌ هم هست‌ 

تیکر هدفمیییی   
دستشون درد نکنه ‌ ولی برای من عجیبه ‌ همش چیز های خطر ناک میگیره ‌ مثلا یه بار برای پسرم کفش جامپینگ ...

😂😂😂😂😂😂