فسقلی من یه ساله شد😘ژله هامو😂👇 شب تا صبح با ژله بازی کردم راه راه دربیاد اونم با مثیبت شد این
کادو بابام به پسرم👇کادو عموش 😘👇
اینم تممون😘👇
😘 این روزا واسه همه مادرا ارزو میکنم 😘 اونایی که اولاد میخوان در انتظار بچه هستن اونایی که منتظرن نی نی شون بیاد ایشالاه شمام بهتر از من واسه کوچولوهاتون تولد،بگیرین😘..... فداتون😘
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
مبارک باشه 😍😍 ایشالا ۱۲۰ ساله شه😙😙. دانشگاه رفتنش رو جشن بگیری و بعد عروسیش😄 خدایی چرا کا ...
😂😂😂نه عجیب نیس یه تفنگ بود پونصد تومنم پول داد خیلی دوسش دارم 😘
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
اره والا پری روز تولد پسرم بود شبش بالام چنرتا خریده بود پسرم میفته روش بازی میکنه نمیترکن😈
تم خوشگلیه پسرمنم ۵۰روز دیگه۲ساله میشه ایده خوبی بود مرسی
فدات خوش بحالت دوسالش شده😂 انقدر دوس داشتم الان پنج ساله بود
اگر بخوای عکس رو پاک کنی تو پست اول نمیشه گذاشت بعضیا اینجا درد و دل میکنن مشاوره میگیرن دوس ...
درسته قبول دارم اونا بخثشون جداست اما نود درصد عکس نمیزارن تا همه جمع بشن
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
😂😂😂نه عجیب نیس یه تفنگ بود پونصد تومنم پول داد خیلی دوسش دارم 😘
دستشون درد نکنه ولی برای من عجیبه همش چیز های خطر ناک میگیره مثلا یه بار برای پسرم کفش جامپینگ گرفته بود عموش بیچاره ۲ میلیون هم پولش رو داده بود 🤣🤣ولی آخه کفش جامپینگ پسرم فقط نگاش میکنه یه بار هم کفش اسکیت اونم ماه پیش گرفت بازم ۱ و خورده ای خریده بود ولی همش تو کار خطر 😂😂بی چاره کوچیکش هم هست
دستشون درد نکنه ولی برای من عجیبه همش چیز های خطر ناک میگیره مثلا یه بار برای پسرم کفش جامپینگ ...
😂😂😂😂😂😂