2777
2789

گفتم بجاش سال بعد مدل جدیدی ک بیادو بگیرم 

این گوشیمم سالمه منتهی چون ۶ساله  دارمش دلمو زده 

بنظرتون مجدد طلا بخرم یا گوشی بخرم؟

حدود ۲۰۰ ت طلا فروختم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر ساقیت کیه؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اگه فروختی همون گوشی رو بخر دیگه.

بخوای طلای نو بخری خیلی ضرر میکنی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

باهر کدوم دلت خوشه من میخوام هفده بگیرم شوهرم میگه بیست روز یه ماه صبر کن میاد پایین تر ترسمه یدفع باز بره بالا

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
۱۲پرومکس۱۷ پرومکس میخواستم با شصت نمیرسید 🪚😂

خواهر گوشیه من x هست

هنوزم باهاش کار میکنم

این چه کاریه ک تو کردی وقتی گوشیت ایفونه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
اگه فروختی همون گوشی رو بخر دیگه.بخوای طلای نو بخری خیلی ضرر میکنی

اخه طلاهامم همه دست دوم خریده بودم النگو بود زشت بود برا پس انداز گرفته بودم 

ولی گفتم طلای نو چیزی ک ب دلمه بخرم