2777
2789
عنوان

عکس تولد پسرم 😘😍+تم+کادو بابام به پسرم😍+عکساش

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 42 پست
وااااااای عزیزم... مبارک باشه تولد گل پسرت... خدا حفظش کنه ان شاالله... ممنون که پست اول عکس گذاش ...

فدات شم گفتم نزارم به رگ بارم میبندن که کوکو😂

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
عزیزم تولدش مبارک باشه  بسیار هم ممنون که پست اول عکس گذاشتی قابل توجه تمام دوستان دیدید ...

😂😂😂قربونت برم مرسی

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تمت بیبیه؟درسته؟

ماشینش خیلی بهش میاد خوشگله مبارکه😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بادکنکاشویه رنگومرتب میزدی.مبارکه

والا ۱2تاابیوسفیدگرفته.بودم.هی.میترکید.اخراونارم.زدم

عکستو عوض کرده بودی اصن کهیر زده بودم :-)

😂😂

عزيزم عكسم رو نداشتم مجبور بودم يكي ديگه يزارم

يكي از بچه هاي سايت عكسم رو پيدا كرد دوباره گذاشتم

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
😂😂 عزيزم عكسم رو نداشتم مجبور بودم يكي ديگه يزارم يكي از بچه هاي سايت عكسم رو پيدا كرد دوباره گذ ...

دستش درد نکنه ،   

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزیزم تمت بیبیه؟درسته؟ ماشینش خیلی بهش میاد خوشگله مبارکه😍😍😍

نه تمم کارتون سگ های نگبان هستش

مبارکه گلم...واسه منم دعاکن

چشم

نه تمم کارتون سگ های نگبان هستش

تم خوشگلیه

پسرمنم ۵۰روز دیگه۲ساله میشه

ایده خوبی بود مرسی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....