2777
2789

میخواد تا ۶ ماه دیگه بیاد

۳ ساله باهمیم

خانوادش حمایتش نمیکنن 

حقوقش هم کمه بخواد همشو جمع کنه برا طلا گرفتن هیچی براش نمیمونه 

حالا ب نظرتون منم برم سرکار هرماه حقوقمو بریزم براش زودتر پولمون جمع شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای نه ها 

بگو طلا نمیخوام 

ببین میاد خواستگاریت 

یا الکی میگه بلکه متاهل هست

سایت اپلیکیشن  آدم و حوا را بهت پیشنهاد میکنم

از ایتا دانلود کن بعدش راحت با هر کی میخوای با موقعیت شغلیشون 

ازدواج کن راحت راحت . 

پارتنر میخواد پولات بگیره بعد الفرار 

واای نه ها بگو طلا نمیخوام ببین میاد خواستگاریت یا الکی میگه بلکه متاهل هستسایت اپلیکیشن آدم و حوا ...

عزیزم متاهل چیه خانوادش و میشناسم ۳ ساله باهمیم 

اصلا خودش هنوز چیزی نمیدونه نمیدونم من بهشم بگم قبول میکنه یا نه زورم نکرده که

بیاد پیش خانوادم بدون هیچی؟

بیاد حرف بزنه 

به خانوادت بگه 

دوستش دارم طلا را در نامزدی میگیرم الان فعلا ندارم

شوهر من اینکارو کرد منو بدست آورد

با مصنوعی رفتیم محضر 

الان تو دو سال  یه عالمه طلا برام خریده به لطف خدا

بیاد حرف بزنه به خانوادت بگه دوستش دارم طلا را در نامزدی میگیرم الان فعلا ندارمشوهر من اینکارو کرد م ...

شوهر شما شاید خونه ماشین داشته حداقل

پارتنر من فعلا هیچی نداره میگه روم نمیشه دست خالیه خالی بیام حداقل طلا بگیرم 

بیاد پیش خانوادم بدون هیچی؟

اره بدون هیچی . دیگه کسی ک میره خواستگاری باید یه حداقل هایی رو داشته باشه . نمیگم سخت بگیری ولی دیگه انقد ساده هم نباش دو روز دیگه رو همه چیزت حساب میکنه چون از اول هی بهش پول دادی.

میخوای پس انداز کنی بکن ، ولی دست خودت باشه به اونم هیچی نگو . بزار بعد از عقد اگر دیدی جایی کم اورد یا هرچی ، میتونی بهش کمک کنی . تازه اونم نگو مال خودته بگو از بابام قرض کردم مثلا. همچین چیزی .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍