شوهر شما شاید خونه ماشین داشته حداقلپارتنر من فعلا هیچی نداره میگه روم نمیشه دست خالیه خالی بیام حدا ...
میتونه خودش از الان ذره ذره طلا بخره تا اون موقع همین سکه های سوتی یا طلای دست دوم یه ذره یه ذره جمع میشه خودش خیلی میشه بعد سه سال . بعد اون موقع همه اش رو یکجا بفروشه بجاش برات طلا بگیره
کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍
نه ، فعلا همینقدر ک داره طلا و لوازم بخره بعد دوباره جمع کنه برای مراسم و جشن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
واای نه ها بگو طلا نمیخوام ببین میاد خواستگاریت یا الکی میگه بلکه متاهل هستسایت اپلیکیشن آدم و حوا ...
ادم بدرد بخور اونجا پیدا نمیشه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم