2777
2789

سلام خانوما کسی بوده بینتون زگیل داشته باشه پیش کدوم دکتر رفتین که تشخیص داد و هزینه ازمایش تشخیص زگیل چنده و کجا ارزون تره؟

و خدا هست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تجربه ای دارین بگین ,من چون اسم دکتر میخواستم ,گفتم قزوینی باشه

من خودم داشتم با سرکه سیب حل شد داروشکر ،،به پنبه بزن بزار روی زگیل

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

واس زگیل ی پاپ اسمیر جدا میگیرن ک آزمایشش آزاده و هزینش350..ولی اگه هفت ماه پیش دادی و نرمال بودی جای نگرانی نیس،ی پنبه رو آغشته ب سرکه سیب کن اطراف زائده رو کرم بزن پنبه رو بزار روش چند ساعتی بمونه یکی دو بار تکرار کن میره

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند..بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند..
وا چه دکتری بوده..دارو نداد؟؟زگیلت چطوره بزرگه ؟چندتاس

خیلی ریزه البته یکی دوتاش سکم بزرگتر هست,بیشتر با دست قابل لمسه,خودم بزور تونستم ببینمشون,اول دو سه تا بود اما چند هفتس زیاد شده نمیدونم چندتاست:-( از وقتی دو ستا بود ب دکترا نشون دادم چیزی نگفتن الانم چندتا شده بازم هیچی نگفت

و خدا هست ....
واس زگیل ی پاپ اسمیر جدا میگیرن ک آزمایشش آزاده و هزینش350..ولی اگه هفت ماه پیش دادی و نرمال بودی جا ...

ازمایش مخصوص زگیل رو ندادم فقط تست پاپ اسمیر دادم ,یعنی همون کافیه؟

و خدا هست ....
خیلی ریزه البته یکی دوتاش سکم بزرگتر هست,بیشتر با دست قابل لمسه,خودم بزور تونستم ببینمشون,اول دو سه ...

چه دکترایی داره قزوین خدا به دادتون برسه🙄همون با سرکه سیب رفع میشه نگران نباش

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند..بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند..
چه دکترایی داره قزوین خدا به دادتون برسه🙄همون با سرکه سیب رفع میشه نگران نباش

برای عفونت ساده دوساله دکتر میرم ,اخر سر همین دکتر تشخیص داد زخم دهانه رحم گرفتم ,اما کامل خوب نشدم با این همه دارو ک خوردم,شما کجا هستین

و خدا هست ....