2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون شکاکه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5196 بازدید | 92 پست

شوهر من از صب تا شب زنگ نمیزنه.

اون چرا بمن مشکوک نمیشه ک ممکنه من جایی برم

حتی گاهی از کارتش خرید میکنم روزا ک اس ام اس بانک بره براش زنگ بزنه بگه کجایی.اما با اینکه میفهمه بیرونم زنگ نمیزنه تادشب. شب هم بروی خودش نمیاره من بیرون بودم

لجمو در میاره اصلا

می دانم که روزهای خوبی در راه است
شوهر من از صب تا شب زنگ نمیزنه. اون چرا بمن مشکوک نمیشه ک ممکنه من جایی برم حتی گاهی از کارت ...

بعصی وقتا میخوام یه کارایی کنم بهم شک کنه 

خسته شدم ازین مدلی بودنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیلی بهم اعتماد داره چون میدونه جز استخرو باشگاه جایی نمیرم بیرون هم فقط با مامانم میرم اما یه وقتایی که میرم مرکز استان و اون سرکاره نمیتونه بیاد چند بار بهم زنگ میزنه میگه کجایی 

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

بچه ها من ۸ساله ازدواج کردم شوهر منم اوایل خیلی بدش میومد من برم بیرون با خاهرام یا خرید ولی چندساله ک بهتر شده ولی بد دل بازیاشو هنوز داره کلا فکریه و خودخوری میکنه برای چیزایی ک وجود نداره مثلا بهش ک محبت میکنم بوسش میکنم میگه همش الکیه دوس داشتنه زنا زنا شیطونن....من می مونم واقعا ک چ فکرایی تو سرش میگذره

خدایا ....
شوهر من خیلی بهم اعتماد داره چون میدونه جز استخرو باشگاه جایی نمیرم بیرون هم فقط با مامانم میرم اما ...

بنظرمن ربطی ب اعتماد نداره چون این جور افراد شکاک مریضن دست خودشون یا طرفشونم نیست.

خدایا ....
من نمیتونم ساکت باشم وقتی میبینم شکاکه و حرص میخوره منم حرصش میدم...مثلا همین صبحی حالش خوب نبود سر ...

دوست عزیز این کار رو نکن...پشیمون میشی ...

هر وقت گفت چند تا دوست پسر داری بگو کی غیر تو عزیز دلم به من محل میده...

الکی حساسش نکن 

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
عقدیم.اره خوبه

عزیزم دلم بیکاری ها بخدا مرد شکاک بده مثل بلا میمونه الان راحتی برای خودت بری بیای من بمیرم هم نمیتونم از خونه بیرون برم یه بار پسرم گم شده بود اجازه نداد منم برم بگردم پیداش کنم داشتم میمردم فقط نشستم توخونه گریه کردن 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  
عزیزم دلم بیکاری ها بخدا مرد شکاک بده مثل بلا میمونه الان راحتی برای خودت بری بیای من بمیرم هم نمیتو ...

نمیخوام شکاک باشه

یکم حداقل توجه نشون بده

اینجوری اگه من صب یه گوشه بمیرم تا ۸ شب ک زنگ بزنه بهم خبر دار نمیشه

من اگه صب تا بعدازظهرم ب شوهرم بگم با دوستام دارم میرم گردش زنگ نمیزنه.برگردم هم نمیپرسه دوستات کیا ...

خوش به حالت کاش منم مثل توبودم من حتی یه دوستم ندارم میگه دوستات تورو به راه بد میبرن به هیچ کس هیچ رابطه ای ندارم 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان