2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون شکاکه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5196 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس یعنی الان شکر کنم؟

بخدا من جات بودم شکر میکردم ارزو مونده به دلم یه بار بدون سر خر بیرون برم یا وقتی دلم میگیره تنهایی قدم بزنم ولی باید این ارزو به گور ببرم چون نمیشه 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

همسر من نرماله تو این قضیه.اولا یکم بیخیالتر بود من دانشگاه میرفتم ی شهر دیگه مزاحمتایی ک برام اتفاق میفتاد تعریف میکردم یا متلک خیلیییی میگن بهم هنوزم میام خونه میگم واسه همین یکم حساس شد الان هرجاییو با هرکسی نمیزاره برم اما محدودمم نمیکنه با دوستام میرم بیرون ولی قبلش باید توضیح بدم و اجازه بگیرم .خودش ماشینو میده میره سر کار .

من دوبار مشاور رفتم.. دومی هم یه مشاور خانم بود.. خانم من جوری حرف میزد منو محکوم میکرد چقد مشکلاتمو ...

همسر من چهار تا باجناق داره به یکی از شوهر خواهرام مشکوکه همش میگه چرا باهاش میخندی؟ چرا حرف زدی به خدا دارم دیونه میشم .از ترس شوهرم دیگه سوار ماشین شوهر خواهرم نمیشم با اینکه هیچ وقت تنها سوار نشدم با خواهرم همیشه بودیم .میگه چرا فقط سعید(شوهر خواهرم )تو رو میرسونه. 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من اگه صب تا بعدازظهرم ب شوهرم بگم با دوستام دارم میرم گردش زنگ نمیزنه.برگردم هم نمیپرسه دوستات کیا ...

خوش به حالت  من شوهرم زنگ میزنه به گوشیم میگه کجایی میگم خونه مامانم دو دقیقه دیگه زنگ میزنه خونه مامانم که بدونه راست میگم یا نه  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
وووووییییی منم یه خواستگاردارم میگه هرجا میری باید اجازه بگیری قبل غروب افتاب خونه باشی دیر ج تلفنش ...

عزیزم قبل از هر تصمیمی خوب فکر کن نذار بعدش پشیمون بشی

همسر من چهار تا باجناق داره به یکی از شوهر خواهرام مشکوکه همش میگه چرا باهاش میخندی؟ چرا حرف زدی به ...

شکاک بودن یه مریضی روانیه که هم خودشو و هم اطرافیانشو داغون میکنه..

از اول ازدواج اینجوری بود؟؟

شوهر من از صب تا شب زنگ نمیزنه. اون چرا بمن مشکوک نمیشه ک ممکنه من جایی برم حتی گاهی از کارت ...

من یه عابر بانک دارم به نام خودم ما هر وقت خرید میکنم پیاماش واسه شوهرم میاد همون لحظه زنگ میزنه چی خریدی کجا رفتی دیونم کرده

شکاک بودن یه مریضی روانیه که هم خودشو و هم اطرافیانشو داغون میکنه.. از اول ازدواج اینجوری بود؟؟

یه مقدار خانواده اینجوری هستن ولی این از همشون بدتره تو دوران عقد خوب بود ولی وقتی عروسی کردیم شکاک بودنش شروع شد

یه مقدار خانواده اینجوری هستن ولی این از همشون بدتره تو دوران عقد خوب بود ولی وقتی عروسی کردیم شکاک ...

من که دیگه کلافه شدم

آخه یه خطایی از آدم میدین و اونوقت شکاک میشدن خوب بود..‌ 

حیف نمیشه همه حرفا رو اینجا زد😔

من عقدم قبل عقدم نامزد داشتم که جدا شدم اینو هم بگم که نامزد سابقم رو اصلا دوس نداشتم ولی الان نامزدم رو دوس دارم..متاسفانه متاسفانه شماره نامزد قبلیم رو به اسم خواهرش ثبت کرده بیودم فقط و فقط واسه کنجکاوی دیدن پروفایلش که متاسفانه نامزدم متوجه شد از اون روز تا الان نامزدم بهم شک کرده میگه تو هنوز با اون پسری..واقعا سخته میدونم اشتباه از خودمه ولی بخدا من یه دختری یم که واسه خودم خط قرمزهایی دارم..میشه کمکم کنین چطوری اعتمادش رو بدست بیارم...چون تو عقدم یکم کارم سختره

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
من که دیگه کلافه شدم آخه یه خطایی از آدم میدین و اونوقت شکاک میشدن خوب بود..‌  حیف نمیشه همه ...

منم بهش میگم کاش حداقل یه خطایی ازم دیده بودی که این رفتارو رو داشتی.اینجوری دلم نمی سوخت.باور کنین یه حرفایی بهم میزنه که شرمم میاد بگم.حتی نمیشه به خواهرم بگم بیشتر تف سر بالاست.فقط میتونم بگم خدا به هر دومون صبر بده