2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون شکاکه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5196 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خیلی بده شما ناراحت نمیشید؟

ناراحت واسه یه دقیقه است دوس دارم همون لحظه بمیرم همش فکر میکنه من بدون اون خوش حال ترم .اگه یه روز بهش زنگ نزنم  اینقدر اعصاب خوردی راه می ندازه که نگو  یا بزم خونه مامانم ده بار به گوشیم یا خونه مامانم زنگ میزنه دیگه نمیدونم چکار کنم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
چه بده حداقل بعد 10 سال زندگی مشترک باید اعتماد کنه

سه جلسه رفتیم پیش مشاور بعد از سه جلسه به من میگه ما داریم می ریم پیش مشاور که تو عوض بشی .منم دیگه نرفتم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
چه بده حداقل بعد 10 سال زندگی مشترک باید اعتماد کنه

شما چند ساله ازدواج کردین؟ همش فکر میکردم اولشه خوب میشه اما نشد  

من 2ساله 

انشاالله خوشبخت باشین و مشکلاتتون حل بشه

باورت میشه وقتی میخواد بره ماموریت میگه تا زمانی که نیومدم از خونه نرو بیرون .یه  بار رفت مامور ...

🤤🤤🤤

ببخشیدا من خودم چنین مشکلی رو حس میکنم  سرچ کردم و مطلب شمارو پیدا کردم .البته من مردم و خانمم از سرکار میام خونه برسیم میکنه.. محل کارم زنگ میزنه داخلیم تا گوشی رو بگیرم. به موبایلم زنگ بزنه میترسه که اونجا نباشم داخلی زنگ میزنه

الان این تاپیک شما رو خوندم.. به خودم امیدوار شدم.. پس تنها نیستم

🤤🤤🤤 ببخشیدا من خودم چنین مشکلی رو حس میکنم  سرچ کردم و مطلب شمارو پیدا کردم .البته من مردم ...

پس همدردیم  فکر میکنم شما چون مردین تحمل این موضوع راحت تر باشه براتون.من که واقعاً خسته شدم .شما در مقابل شک های خانومتون چکار میکنین؟

پس همدردیم    فکر میکنم شما چون مردین تحمل این موضوع راحت تر باشه براتون.من که واقعاً خسته ...

ببخشید از ترس گیر دادن هاش دیروز پیام ندادم..

اره همدردیم.. و درد بدیه واقعا

من چون مرد هستم و میرم سرکار.. اون زمانها که خونه نیستم اعصابم آروم تره ولی وقتی خونه میام.. انگار اسیر گرفته باشه. تو خونه زندانیم.. به زمین و زمان شک داره.. حتی به خواهرش با من شک داشت.. میگفت با اون در ارتباطی‌.. باور کنید یه پیام بهش نداده بودما.. زندگی برام جهنم شده

اگه راضی میشن برین مشاوره. بهشون بگین مشاوره می ریم تا جفتمون رفتارامون رو درست کنیم شاید جواب بده .من مشاوره رفتم با همسرم اما جلسه چهارم بهم گفت ما داریم می ریم مشاوره که تو عوض بشی چون تو ایراد داری   منم دیگه مشاوره رو ادامه ندادم.امیدوارم هم همسر شما و هم همسر من بفهمن که با این کارهاشون بیشتر دارن ما رو از دست میدن .من دلم برا بچه هام خیلی می سوزه.گاهی پسرم برای اثبات حرف من پیش باباش شهادت میده.

ببخشید خیلی تایپ کردم یکی مثل خودم دیدم سر دردودلم باز شد

اگه راضی میشن برین مشاوره. بهشون بگین مشاوره می ریم تا جفتمون رفتارامون رو درست کنیم شاید جواب بده . ...

من دوبار مشاور رفتم.. دومی هم یه مشاور خانم بود.. خانم من جوری حرف میزد منو محکوم میکرد چقد مشکلاتمون شبیه هم بود.. ما هم چند جلسه رفتیم و بعدش ول کردیم.. 

واقعا خیلی بده از بچه شهادت میگیره

اینجوری بچه نسبت به مادرش چی فکر میکنه در آینده؟؟