2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

57 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تازه عضو نینی سایت شدم سوالم اینه من یه ماهه که اقدام به بارداری کردم الان دو هفته از پریودم گذشته دوبار بیبی چک زدم منفی شده ولی سابقه نداشته پریودم عقب بیفته.میشه بگید کسی بینتون بوده که مث من باشه ولی باردار شده. چون من از یه طرف نگرانم که نکنه باردار باشم وکار سنگین انجام بدم واتفاقی بیفته یا اینکه باردار نیستم ولی چرا انقد پریودم عقب افتاده نمیدونم غصه کدومو بخورم. شرایطمم الان جوری نیست که بتونم برم آزمایش بدم. راهنمایی کنید مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یکی تو اقواممون تست داد منفی بود حتی آزمایش خونشم منفی بود اما سنو گرافی نشون داد که بارداره

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
عزیزم تنبلی تخمدان  اینا داری؟سابقه تاخیر اصلا نداشتی؟

نه اصلا سونو دادم قبلش همه چی نرمال بوده. شده که زودتر پ بشم ولی نشده که تاخیر داشته باشه اونم دوهفته