2777
2789
عنوان

فکوفامیله ماداریم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 69 پست
وابستع کجابودهمش دنبال یکیع بچه روبندازه بش بچه بزرگشوک چارسالس انقدترسو باراورده همش درحال دعواکردن ...

😅😂 اگه قبلا ۴ تا فیلم‌کمدی میدید کلا هوای بچه دار شدن از سرشون میپرید

ح‌صلشون سر رفته گفتن بچه دار شیم

طفلی اون بچه

چه رویی داره !!! 

یادم تورو فراموش..
😅😂 اگه قبلا ۴ تا فیلم‌کمدی میدید کلا هوای بچه دار شدن از سرشون میپرید ح‌صلشون سر رفته گفتن بچه دا ...

والابخدا😂😂😂 یبارم بچشودادبغل من میگه توبچه نداری اسوده ای یکم اینونگه دار😐انگارمن ازش خواستم بچه بیاره حالاطلبکارمنه😂😂😂

باورت میشه اگ بگم یبارخونش بودم پسرش شیطونی میکردبش گفت وایسابرم چاقوبیارم بکشمت😐یبارم دستشوگرفت بردگف وایسا ببرمت توحموم چراغم خاموش باشه تاجنا بیان ببرنت!بچه چارساله داشت سکته میکرد

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی فقطط زاییده اصلا مادری بلد نیست

همینجوری پشت هم تولیدمثل میکنن فک میکننم هنرکردن دریغ ازیه ذره درک وشعورمادری حوصله نداره یدونه شعریاده بچه بده کتاب قص براش خریده بود گفتم این چ بی معنیه براش فلان کتاباروبخر میگه همینم نمیخاستم بخرم تومغازه دیده گیرداده😐غصشم الکی ازخودم درمیارم تاساکت شه😐😐اخرسرم کلاس مدرک لیسانسشو برامن میزاره😑😑

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اسم فیلمش چی بود اگه قشنگهدبهم بده ماهم ببینیم ولی +۱۸ نباشه ها

اکسیدان.خیلی جدیدنیست ولی قشنگه کمدیه جوادعزتی وامیرجعفری بازی میکنن

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
همینجوری پشت هم تولیدمثل میکنن فک میکننم هنرکردن دریغ ازیه ذره درک وشعورمادری حوصله نداره یدونه شعری ...

بعضیا واقعا سواد مادری کردن

شعور و کذشت مادر

ندارن

شاید خیلی افسردست ک انقد بد   رفتار میکنه شایدم واقعا تو این زمینه بی سواد مگه نه بیشتر مادرا حونشون بچشونه

با هسمرش اختلاف داره؟ سنش کمه؟!

یادم تورو فراموش..
بعضیا واقعا سواد مادری کردن شعور و کذشت مادر ندارن شاید خیلی افسردست ک انقد بد   رفتار می ...

کم سنم نیست متولد۶۷.ولی دوستم یبارخونمون بود اینم اومده بود بعداازم پرسید دخترخالت چن سالشه گفتم ۲۹ تعجب کرد میگف اصن باورم نمیشه رفتاراش خیلی بچگونس من فک کردم حتی ازتوکوچیکتره ازایناس ک زود ازدواج کرده!افسرده ک نیس کلا همیشه همینه خواهراشم همینجورن همش بچه روعمرو نهی میکنن.حتی طرزبرخوردش باشوهرشم خوب نیست مثل بچه باهاش برخودمیکنه دستورمیده توجمع همش عیباشومیگه..اعجوبس کلا

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
دستت درد نکنه خارجی چیزی سراغ نداری 

من خارجی نگانمیکنم کلا ولی سریال انشرلی واقعیشوساختن خیلی قشنگه عاشقشم من دوتافصله

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
نه بگو بیشتر جدی جنایی معمایی

dont breath

brothers 2009 ( عاشقانست )

بر اساس واقعیت ( عالیه ) unbroken

braethe

بر اساس واقعیت عالیه )miracles from heaven

god not dead

note book

( بر اساس واقعیت ) the vow

the great gatspy

the founder