2777
2789
عنوان

فکوفامیله ماداریم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 69 پست
خدا خیرت بده ممنون

اگه سریال هم میبینی

فرار از زندان

house of card

the balck list

سرگذشت ندیمه ( معمولیه تقریبا) 

۲۴

nikita ( معمولیه )

friends ) چیز خاصی نست اون موقع ک‌ میینی وابستشون میشی اوایل یکم سخته ارتباط باهاشون چون قدیمیه اما اخرش واقعاا انکار از دستای همیشگیت داری جدا میشی )

how it your mother ) طنزه مثلا بیشتر )

house of dixie ( معمولی )

اکه تربپ  پزشکی  هم میبینی گریز اناتونومی فوق العادست

یادم تورو فراموش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای چرا واقعاا ؟! 

چی بگم والا من یکی ک تو این یه سال ازدستش روانی شدم وقتی میادیامیریم خونش تا چن روزاعصابم خورده همش یااین چیزایی ک تاحالاگفتمه یا داره درباره گرونیو بدبختی وقیمت هرچیزی تو تمام استاناحرف میزنه انگار یه گالون انرژی منفیه متحرکه دلم میخاد ازدستش فریاااااادبزنم هرچی میگه کلا جوابشو نمیدم یا بخنده رد میکنم ولی دیگه واقعا تحمل اینهمه پررویی ومنفیی روندارم فک کن میخاستم دندون عقلمو جراحی کنم انقدمنوترسوند ک رفتم مطب روصندلی نشستم ازاسترس زارزارگریه میکردم اونم من ک اصن هیچوقت ترسمو بروزنمیدادموخودموقوی میگیرم! بااین تفاسیرانتظارداره ک من همش دعوتش کنم خونم وزودبزودهموببینیم.باورت میشه بااینکه هیچکسوندارم اینجا بجزاون حتی یبارم تنهانرفتم خونش

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
چی بگم والا من یکی ک تو این یه سال ازدستش روانی شدم وقتی میادیامیریم خونش تا چن روزاعصابم خورده همش ...

از قدیم همین مدلی بوده؟

خب خیلی اذیت کنندست مریضت میکنه

خیلی هم بهش اهمیت نده

عزیزم خواهزت اینا پیشت نیستن؟

بعضی ادما اصلا بهترین هم باشن اذم نمیتونه باهاشون صمیمی شه اصلا انگار رو نرو ادمن

من نسبت ب دختر خالت اینطوریم

اصلا نمیتونم تحمل کنم ، یا بهم سخت میگذره

شاید برای یکی چیز های عادی باشه

خب معلومه با این طرز فکر عصبی و ناراحته

یادم تورو فراموش..
از قدیم همین مدلی بوده؟ خب خیلی اذیت کنندست مریضت میکنه خیلی هم بهش اهمیت نده عزیزم خواهزت این ...

اره همیشه همین بوده کلااززندگی ناراضیه هرچیزیو خوب میگرده نقطه منفیشو پیدامیکنه همیش حرفش درموردبدبختی ونداریه یبارنشده یه چیزمثبت اززندگیش بگه واقعنم داره مریضم میکنه من اصن ادم اینطوری نبودم ک بخوام همش راجع ب بدبختی وایناحرف بزنم توجمعم همیشه یه چیزبراخنده پیدا میکردم ولی الان واقعا حس میکنم مث اون شدم بعضی وقتاتوجمعای دیگه حرف میزنم بعدیهومیبینم حرفم دقیقا حرفی بود ک چن روزپیش ازاون شنیدم واقعابرام ناراحت کننس وی خب هرچیم بگم ن ربطی بهم نداره نمیشه چون تو ناخوداگاه ادم اثرمیزاره مخصوصا اینکه اینجاتنهافامیلیه ک دارم وبیشترازهرکسی باش رفتو امددارم.ن من غریبم اینجا هم خودم هم شوهرم هیچکدوم خانواده هامون اینجانیستن😔

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اره همیشه همین بوده کلااززندگی ناراضیه هرچیزیو خوب میگرده نقطه منفیشو پیدامیکنه همیش حرفش درموردبدبخ ...

اره دیگه با هرکی رفت و‌ اکد کنی مدل حرف زدنش و اخبارت با اون یکی میشه

حداقل باهم برین باشکا جایی ک بدبینیش کمتر بشه حداقل یکم تو‌جاهی دیگه تنها نباشی فقط کنارت باشه

خدایی انقد منفی فکر کردن خیلی بده انگار داره رو‌خودشم‌انقد اثر میزاره ب بچش و شوهرشم مشکل پیدا میکنه

من یه دختر دایی دارم این مدلیه امل وقتایی م تنها میمونه ، یا مشکل داره اینجوری میشه یکم‌بهش توجه کنی ، باهاش مهربون باشی خوب‌میشه

بقول خودش فک‌غرش روشن شده 😂

یادم تورو فراموش..
اره دیگه با هرکی رفت و‌ اکد کنی مدل حرف زدنش و اخبارت با اون یکی میشه حداقل باهم برین باشکا جایی ...

منکه تصمیم گرفتم کلا راجع بش حرف نزنموفکرنکنم شاید اثرش روم کمتربشه🤭حاضرم بمیرم ازتنهایی باش جایی نرم یبارباهم رفتیم بازارآبروموبرد توبه کردم.دقیقاهمینه براخودشم تاثیربدداره چ برسه بقیه ولی کلا آدمیه ک حرف هیچکسم قبول نداره ک بخای بش بفهمونی.هوووووف خدامنوازاین غربت نجات بده

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
ایرانی؟! برو کلاس ، باشکا دوست پیدا میکنی  سریع

اره بابا ایرانم.اتفاقا تصمیمشو دارماا چندین بار زنگ زدم ساعت وایناروپرسیدم قرارشده ک برم وسایلمم اماده کردم ولی صب ک بیدارمیشم میبینم ظهرشده😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏