2777
2789
عنوان

کسی نوجوان یا کودک دوقطبی در اطراف نزدیکش دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 46 پست
سلام. ببخشید شما قبلا که پسرتون کوچیکتر بود بهش اتوموکستین داده بودید؟ تاثیری داشت؟ راضی بودید از ای ...

سلام 

بله میدادم 

اره خوب  بود  راضی بودم ولی بعد یکی دوسال دبگه رو مغزش جواب نمیداد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت چه طوره ؟ پسرت به پسرم شباهت داره می خوام ببینم پرخاشگریش در چه حدی شده پسرمو که مدرسه جواب کرد ...

وای عزیزم چی میکشی تو 

خیلی ناراحت شدم و براتون دعا کردم

چند سالشه آقا پسرتون؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
پسر منم بیش فعاله ولی خیلی مظلومه ،و اصلا اعتماد به نفس نداره ،،،هیچ دوستی نداره ،،دلم براش خیلی میس ...

پسر منم گاهی اعتملد به نفس داره 

گاهی نه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
۱۲

به نظرم بچه های خاص نوجوانی سخت تری هم بطبع دارن 

هورمون هاشم بهم خورده بدتر شده طب سنتی رو امتحان کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۲

من خودم نوجوانیم الان که فکر میکنم یه چیزی تو‌مایه های دو قطبی بودم نوجوانی وحشتناکی داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بله میدادم اره خوب بود راضی بودم ولی بعد یکی دوسال دبگه رو مغزش جواب نمیداد

عوارضش چی بود؟ بعد از خوردن حال بچه بد نمیشه؟

دکتر گفته صبح و بعداز ظهر بده ولی پسرم با صبح خوردن مشکل داره. میشه صبحا ندم؟

عوارضش چی بود؟ بعد از خوردن حال بچه بد نمیشه؟دکتر گفته صبح و بعداز ظهر بده ولی پسرم با صبح خوردن مشک ...

نه دوز ی که دکتر گفته رو بهش بده 

صبحا مهمه بده بهش 

شاید یا شکمش خیلی خالیه نیدی ‌یا شکمش خیلی پره