2777
2789
عنوان

فکوفامیله ماداریم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 69 پست
اره بابا ایرانم.اتفاقا تصمیمشو دارماا چندین بار زنگ زدم ساعت وایناروپرسیدم قرارشده ک برم وسایلمم اما ...

لامصب زود دیر میشه

منم یه ماهه تو راخثه باشگا گیر کردم

خدایی کی‌خواب ناز و شیرین رو‌ول میکنه بره باشگا 😂😅

یادم تورو فراموش..
لامصب زود دیر میشه منم یه ماهه تو راخثه باشگا گیر کردم خدایی کی‌خواب ناز و شیرین رو‌ول میکنه بره ب ...

پ همدردیم😂😂منکه اول اومدم خوابموتنظیم کردم ک صب بتونم زودپاشم هرروزساعت ۸بیداربودم دقیقا شبی ک تصمیم میگرفتم ک فرداش برم باشگا اصن خواب ب چشمم نمیومد صبم نمیشدخودموجمع کنم.چن تالباسم تاحالا مخصوص باشگاه گرفتم کهنه شد ولی هنو ب باشگا نرسیدم😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ همدردیم😂😂منکه اول اومدم خوابموتنظیم کردم ک صب بتونم زودپاشم هرروزساعت ۸بیداربودم دقیقا شبی ک تصم ...

من یه کلااس و‌باشگا انتخاب کردم

هر هفته هم‌میگفتم میرم وکیف ورزشم و‌بستم ک برم

صبحش همیشه یا مزیض شدم یا خواب موندم

یا تنبلی

😂😂

روز‌اخر‌ک‌رفتم گفتن باشگا کلا اون رشته رو‌ جمع کرده

یادم تورو فراموش..
من یه کلااس و‌باشگا انتخاب کردم هر هفته هم‌میگفتم میرم وکیف ورزشم و‌بستم ک برم صبحش همیشه یا مزیض ...

😂😂😂😂 منم یباررفتم ولی جمعه بود چون شوهرم شیفتیه وجمعم سرکاره اصن یادم نبودک جمس 😂😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
😂😂😂😂 منم یباررفتم ولی جمعه بود چون شوهرم شیفتیه وجمعم سرکاره اصن یادم نبودک جمس 😂😂😂😂

قشنگ منو تو‌ماجرای حسنی کدرسه نمیرفت ، میزفت جمعه میرفته 😅😂

خیلی باشگا دوست داریم فقط

یادم تورو فراموش..
قشنگ منو تو‌ماجرای حسنی کدرسه نمیرفت ، میزفت جمعه میرفته 😅😂 خیلی باشگا دوست داریم فقط

آره واقعا😂😂 اتفاقا تو راه ک بودم شوهرم زنگ زد گف کجایی گفتم دارم میرم باشگاه ثبت نام کنم😁کلی خندید گف حسنی ب مکتب نمیرف وقتی میرف....

تازه اولش جبهم گرفتم ک ینی چی این حرف ببببعدش دوهزاریم افتاده ک  امدوجمس😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
آره واقعا😂😂 اتفاقا تو راه ک بودم شوهرم زنگ زد گف کجایی گفتم دارم میرم باشگاه ثبت نام کنم😁کلی خندی ...

من بدبختی جمعه هام بازه اونجا

دیروز نامزدم میگفت گلبرگ واقعا چرا اینکارو با خودت میکنی یا برو یا نرو

نه هرروز برنامه بزاری

من خودم قبلا حرفه‌ای ورزش میکردم ، نامزدم تا حد مدرک مربی گری و‌کلا جدی ورزش میکنه

نمیدونم چرا اینجوری شدم

😂😂 البته کلا چند سال تخصصی بودما بیشتز‌سبک‌الانم بودم

یادم تورو فراموش..
من بدبختی جمعه هام بازه اونجا دیروز نامزدم میگفت گلبرگ واقعا چرا اینکارو با خودت میکنی یا برو یا ...

اصلا ادم شوهرک میکنه لوس میشه😂منم قبل نامزدیم باشگاه میرفتم

خدایا مرسی🙏❤🙏