2777
2789
عنوان

فکوفامیله ماداریم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 69 پست

😂😂من اگه کسی بچه روبزاره بغلم یه جند مین باهاش بازی میکنم ساکت شه

بعدش میزارمش زمین میگم بدوو بقل مامانت

اما بچه خواهرم تقریبا خودمو ب ۵۰ تیکه مساوی تقسیم میکنم چ

پیشم باشه

تو مهمونی دنبالش دایم ذارم مییدویم

در حدی ک دختر خالم این سری میکفت گلبرگ جون بزار ۵ مین  بغل باشه خوردی بچه رو

خالم میگفت گلبرگ لطفا زودتر بچه دار شو بیچاره کردی خودتو ندید بدیدی 😂😂

یادم تورو فراموش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رابطتون حتما صمیمی هست که اینقدر راحت حرف میزنن،یا واقعا پروو هستن البته ببخشید.

دخترخالم ده سال ازمن بزرگتره وقبل اینکه ازدواج کنم هیچ رابطه صمیمی باهاش نداشتم چون تامن اومدم بزرگ بشم اون دانشجوراه دورشد بعدم ازدواج کردراهدور من فقط تومجالس یاعیدمیدیدمش اونم فقط احوال پرسی ولی بعدمنم ازدواج کردمواومدم توشهری ک ایناهستن وتنهافامیلیه ک منو شوهرم اینجاداریم.رفتوامدمیکنیم ولی ازصمیمیت نیست واقعا پرروئن منم هیچوقت جواب نمیدادم ک دلخوری پیش نیادوگرنه بی زبونم نیستم🙈چن روزه گ طاقتم تموم شده میگم چرامن همش بایداحترام بزارم 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
جمع خودشون حواسشون هست😂😂😂 ولی قصدم ابرو نبود بخدا🤣🤣 ببخشید😢😢

شوخی کردم عزیزم 😘😘😘

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
😂😂من اگه کسی بچه روبزاره بغلم یه جند مین باهاش بازی میکنم ساکت شه بعدش میزارمش زمین میگم بدوو بقل ...

متاسفانه هنوراه نیوفتاده بچش 😂منم خواهرزاده هاموواقعا نگه میدارم وباشون بازی میکنم ولی بچه مردم اونم خودش بندازه بغلم پرروام باشه 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
وای خاله دوست من سه قلو زایید هر کدومو داد یک خواهرش بزرگ کنه تا شش ماهگی😑😑😑

بچه خواهرواقعا عزیزه ولی واقعا سخته نگهداریش

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خب تعریف کن دور هم بخندیم😄😄😄

جونم برات بگه....چن روزپیشا ظهرساعت یک گوشیم سایلنت بود دخترخالم زنگ زده بودنفهمیدم شاید باورت نشه ازساعت یک تا دوهردوسه ثانیه یبارپشت هم زنگ زده بود من عصرگوشیمونگاه کردم ترسیدم والا بش زنگ زدم گفتم چیزی شده الان گوشیوبرداشتم دیدم اینهمه پشت هم زنگ زدی ترسیدم گفتم نکنه اتفاقی افتاده کارواجبی داشته؟گف ن میخاستم حالتو بپرسم😐😐😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
متاسفانه هنوراه نیوفتاده بچش 😂منم خواهرزاده هاموواقعا نگه میدارم وباشون بازی میکنم ولی بچه مردم اون ...

😑😟😅

مثلا الان باید خیلی وابسته بچش باشه

خاله ها همیشه ماهن واقعا ❤️

حالا چی میدید با این اشتیاق

یادم تورو فراموش..
خب تعریف کن دور هم بخندیم😄😄😄

یبارم شرایط ویژه بود هی پشت هم زنگ میزده ب گوشیامون ی زنگ خودش ب من یکی شوهرش ب شوهرم بعدجواب دادم میگه کجابووووودییییییین اینهمه زنگ زدیم جواب ندادین گفتم نشنیدیم گیردادن چطورنشنیدین مگ میشه میگم خب حالا ک شده هی زده ب در خنگی میگ چطور نشنیدین نمیشه ک اینهمه زنگ منم گفتم بعضی وقتا شرایط یجوریه ک دوس نداری بشنوی😂😂😂🙈🙈🙈🙈

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
😑😟😅 مثلا الان باید خیلی وابسته بچش باشه خاله ها همیشه ماهن واقعا ❤️ حالا چی میدید با ...

وابستع کجابودهمش دنبال یکیع بچه روبندازه بش بچه بزرگشوک چارسالس انقدترسو باراورده همش درحال دعواکردنوترسوندنشه.تازه من اصن بش رونمیدم بچه رو کلا بقل نمیکنم رفته بود دو روزتهران خونه تواهرم خواهرزادم زنگ زده بود میگف خاله مردم ازدستش همش بچش بغل من بود کمردردگرفتم.بچش تپله خیلی.

فیلم اکسیدان😐😐

خدایا مرسی🙏❤🙏