بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شیکر منظورت اونیه که برای تهیه اسموتی استفاده میکنند و در باشگاه استفاده میکنند؟ اگه بله که اون بستگی به نوع ورزشت داره و ضروری نیست. ولی یک بطری کوچک آب حتما لازمه
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
شیکر مخلوط کنه پودر های بدنسازی هست که اب و یا شیر و پودر بدنسازی رو دستی مخلوط میکنه برای حرفه ای ها خوبه قیمتشم از قمقمه بیشتره ولی تو خرید قمقمه دقت کن نشتی نداشته باشه
🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
قمقمه بخررر شیکر ر چه دردت میخوره ؟؟میخوای اب و تکوک بدی 🤣بخوری؟
اگه دوغ میخوری شیکر بخر
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
سلام عزیزم برای خرید بهترین مخلوط کن شیکر شارژی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالادارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.