2777
2789

شیکر هموناییه ک ی حالت فنر داره واسه قرص جوشان؟ ازین فلاکس کوچیکا بگیر تابستون اب خنک نگه داره واست

بچه بودیم امکان نداشت بخوریم زمین و این جمله رو نشنویم :خدا رحم کرد سرت جایی نخورد !.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیکر منظورت اونیه که برای تهیه اسموتی استفاده میکنند و در باشگاه استفاده میکنند؟ اگه بله که اون بستگی به نوع ورزشت داره و ضروری نیست. ولی یک بطری کوچک آب حتما لازمه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الان میخوام بخرم چی برم بخرم ؟

ببین چی استفادت میشه اگ قرص جوشان استفاده میخوای کنی شیکر بخر. اگ ن ک فلاکس کوچیک یا قمقمه

بچه بودیم امکان نداشت بخوریم زمین و این جمله رو نشنویم :خدا رحم کرد سرت جایی نخورد !.

بطری پلاستیکی مدرج ولی پلاستیکش خشک باشه (پلاستیک نرما بو میدن، شیشه ای باشه میشکنه، فلزی باشه و بیفته کج میشه)

مدرج هم باشه که بدونی روزی یک لیتر و نیم آب میخوری یا نه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شیکر مخلوط کنه پودر های بدنسازی هست که اب و یا شیر و پودر بدنسازی رو دستی مخلوط میکنه برای حرفه ای ها خوبه قیمتشم از قمقمه بیشتره ولی تو خرید قمقمه دقت کن نشتی نداشته باشه

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹

قمقمه بخررر شیکر ر چه دردت میخوره ؟؟میخوای اب و تکوک بدی 🤣بخوری؟

اگه دوغ میخوری شیکر بخر

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

سلام عزیزم برای خرید بهترین مخلوط کن شیکر شارژی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/shaker-bashga