2777
2789
عنوان

بچه تو شکم مو کشت حالا زنش بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 144 پست

چیکار میکردم با حال زار و داغون رفتم خونه پدرم و گفتم میخوام شکایت کنم و مادرم گفت مارو تو مردم انگشت نشون نکن و مردم می‌فهمن و کلی حرفه‌ای دیگه بعدم که خواستم شکایت کنم  دیگه فایده ای نداشت

عزیزم اگه مطمئنی دروغه خب وقت تلف نکن برو بیرون از تاپیک من جایی که حس کنم راست نمیگن یا دنبال بالا ...

درسته ولی اصلا دوس ندارم فکرکنن کسی خره من نمیگم استارتر دروغ گوعه فقط میگم مدرک بذاره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سایت مزخرف شده یه عده تازه وارد ریختن اینجا فکر میکنن کارآگاه گجت هستن بسه دیگه هر کس هر چی ...

👍

عکستو عوض کردی مبی؟همون کلاه قرمزه هستی؟😉

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

من واقعا دلیل این برخوردها رو متوجه نمیشم خانم من دروغگو من شیاد مگه چیزی از شما کم کردم؟ مشکلی برای شما بوجود آوردم؟ چه ضرری به شما زدم؟ این چه برخوردی؟ 

کاری به وحشی بودن برادر شوهرت ندارم که توش شکی نیست اصلا

ولی چطور هیچ کاری نکردی ؟ چطور غیرت شوهرت قبول کرد ؟ بچش رو کشت هیچی نگفت ؟ حتی اگه باردارم نبودی برادر شوهرت حتی یه دونه تو دعوا تو گوشت میزد شوهرت باید خیلی بی غیرت میبود که هیچی نگه بهش ..

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
اصلا ب هیچ سوالی جواب نمیده دقت کن ن میاد از دفترچه ببیمه ن از سونو هیچی عکس نمیذاره فقط واس خودش دا ...

وای به منو شما چه ارتباطی داره خب باور نمیکنی برو بیرون چه ضرری به من شما میرسونه ؟اومده درددل مگه داره پز میده یا کمک مالی میخواد که مدرک میخوای؟

کاری به وحشی بودن برادر شوهرت ندارم که توش شکی نیست اصلا ولی چطور هیچ کاری نکردی ؟ چطور غیرت شوهرت ...

ما ارتباطمونو قطع کردیم با همه خانواده اش الان هم هیچ ارتباطی نداریم 

وای به منو شما چه ارتباطی داره خب باور نمیکنی برو بیرون چه ضرری به من شما میرسونه ؟اومده درددل مگه د ...

منم دقیقا همینو میگم منتها این خانم دست بردار نیست