2777
2789
عنوان

بچه تو شکم مو کشت حالا زنش بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3981 بازدید | 144 پست
دوستان منو ترور نکنید . سقط الکی نیست که با یه لگد بشه . من دارم در واقع به استارتر دلداری میدم . شم ...

چرا اتفاقا مادر منم عموم چندین سال پیش چوب زده تو شکم مادرم که اونم درست خورده بود تو سر بچه متاسفانه و از دستش داده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم... 😭ناراحت نباش دوست عزیز فرشته کوچولوت اون دنیا جلوی در بهشت منتظرته به همین دوتا کوچولویی که داری فکر کن و وقتت رو به اونا اختصاص بده نباید هیچ وقت برای چیزی که از دست دادیم آه بکشیم 😔سعی کن چیزایی رو که داری شکر کنی 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

نمی‌دونست حامله ام پسرش هی پسرمو هل میداد و پسرمو مینداخت و اذیت می‌کرد پسرم 5سالشه و تون شروع کرد ب ...

من بودم ازش شکایت میکردم تا پدرشو درارن یاد نگیره دست رو زن مردم بلند کنه............مرتیکه عوضی

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

چقدر سایت مزخرف شده

یه عده تازه وارد ریختن اینجا فکر میکنن کارآگاه گجت هستن

بسه دیگه

هر کس هر چی میگه میگن مدرک بزار

قبول ندارین برید بیرون

همه شدن مچ گیر بجای دست گرفتن

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
شوهرت اگه مرد بود بايد سرشو ميبريد ميذاشت لب طاقچه! اميدوارم سر كاري باشه 😐

دوست من طفلی با خواهرشوهرش کلامی بحثشون شد تازه نزدیک دو ماه بود بارداریش همدیگه رو فقط هل داده بودن و چرت و پرت گفته بودن و جیغ و ‌...

شب سقط شد 

شوهره عوضی حتی زنگ نزده بود به خواهره بگه ...

هنوزم دوستم میگه که اصلا شوهرم حتی یه بارم جلو خواهرش هیچی نگفت اونام خودشونو زدن به کوچه علی چپ...

همه ی مردا که دورازجون ....

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

استاتر من حرفاتو باور میکنم

فقط یه چیز باور نمیکنم اونم باور نمیکنم شما مادر باشی و از خون بچت گذشتی و هیچی نگفتی

منظورم دیه گرفتن نیس ولی باید شکایت میکردی و نمیذاشتی هدیه ای که خدا بهت داده خونش ریخته بشه و شما هیچی نگی

حتی اون مادری که ناخواسته حامله است اگه کسی بچشو بکشه ناراحت میشه 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

شما مدرک بذار مگ نمیگی حامله بودی پس سونوت کو مگ نمیگی سقط کردی پس سونو کوش برج 3گفتی تو فکربچه سومم ...

وااااا چه گیری دادی شما!؟؟؟؟؟

خب مگه از کسی طلب کمک مالی کرده که بخواد دروغ بگه!!!!😂😂😂😂😂😂

دیگه مشکلات اینجوری پز دادن نداره که کسی الکی بگه!

واقعا متاسفم واسه جامعه مون!

اونقدر آدم بد دیدین که دیگه کلا بد بین شدین همه

حالا شما فکر کن دروغم باشه برو نخون دیگه توهین به خانمی که بچشو از دست داده و الان داره حسرتشو می خوره این وسط چی میگه!؟ سقط خیلی تلخ و بده الهی هیچ وقت تجربه نکنی اما من تجربه کردم مخصوصا اگه به خاطر یه نفر دیگه اتفاق بیفته!😞

آدم هر روز و هر ماه میگه اگه بچم می موند الان این قدری بود اون قدری بود الان دندون در می آورد الان چه شکلی بود و ....

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

عزیرم خودتو با حرفهای احمقانه بعضی کاربرا ناراحت نکن واگذارشون کن به خدا 

برای موضوع برادرشوهرت هم به وقتش باید شکایت میکردی که بفهمه نتیجه کارشو اما از بابت اونم دیگه غصه نخور خدا خودش جوابشونو میده 

چقدر سایت مزخرف شده یه عده تازه وارد ریختن اینجا فکر میکنن کارآگاه گجت هستن بسه دیگه هر کس هر چی ...

خوب برج٣ بچش يك ساله بوده و گفته ميخوام سومي رو بيارم همه ميگن نيار. مامانم و مادرشوهرم...

چجور الان كه برج١١ هست ميگه اگه زنده بود الان٤ ماهه بود بچم، در صورتيكه برج٣ هنوز سوال پرسيده اقدام كنه برا سومي يا نه؟!!!!