2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست

ترشح هم دارم امروزاز صبح هی از زیر شکمم درمیگیره فک میکنم پریود شدم میرم دستشویی میبینم فقط ترشح بود دفعه های قبل هم دقیقا اینجوری شده بودم 😍😍😍😍😍

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
سلام دوستام منم این ماه امپول hcg زدم و امروز ۱۹ ام سیکلمه درد پری دارم اصلا دردسینه ندارم من هروقت ...

سلام عزیزم إن شاءالله درد بارداری باشه برات 

اینماه مامان بزرگ نی نی تپل و خوشگل میشی اگه خدابخاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم إن شاءالله درد بارداری باشه برات  اینماه مامان بزرگ نی نی تپل و خوشگل میشی اگه خداب ...

ایشالا عزیزم ...فک کنم من تو دقیقا تو یه روز معلوم میشه بارداریمون ‌...من که زود میام میگم نتیجه رو 

سلام عزیزم اینجا چندتا مامان داریم که هیچ علایمی نداشتن امیدوار باش کلم عرق رازیانه خودش به تنهایی ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله منتظرها این ماه مامان بشن

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

سلام منم این ماه سومه که اقدام کردم البته این ماه اصلا نشد اقدام جدی کنیم😕

منم مشهدم

ترجیح میدم دیگه به بارداری فکر نکنم دو ماه پیش کلی علائم داشتم و فک میکردم صد در صد حامله ام اما نشد

خدایا شکرت
سلام منم این ماه سومه که اقدام کردم البته این ماه اصلا نشد اقدام جدی کنیم😕 منم مشهدم ترجیح میدم د ...

عزیزم ایشالا میشی توچه زود ناامید میشی ...همیشه به خداامید داشته باش 

سلام منم این ماه سومه که اقدام کردم البته این ماه اصلا نشد اقدام جدی کنیم😕 منم مشهدم ترجیح میدم د ...

سلام

منم تو همه این ماههایی که اقدام داشتم از چند روز بعد اقدام هی زیر دلم درد میگرفت و تیر میکشید و سینه هام هم سنگین میشد سرش حساس میشد اما هیچ ماهی حامله نبودم 😕 دکترم گفت اینا طبیعیه تو دوران اقدام، ولی کلا به این نتیجه رسیدم که به علامتها دل خوش نکنم

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
ایشالا عزیزم ...فک کنم من تو دقیقا تو یه روز معلوم میشه بارداریمون ‌...من که زود میام میگم نتیجه رو& ...

إن شاءالله همه ی بچه‌های این تایپیک اسفندی پر از خبرای خوش داشته باشن 

سلام عزیزم خوش اومدی انشاءالله همین اول راه باردار بشی و به سختیه ممنون میفتی

مشکل داری؟

دکترت کیه