2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست
عزیزدلم از ته دل برات خوشحالم من با شنیدن اینکه باید بری کاشت جنین کلی داغون شدم خدالعنت کنه دکترای ...

ممنون 

آره ولی اسمش یادم نیست یادش بایدهفته ای یه دونه استفاده میکرد

امیدوارم به حق دل شکسته همه آرزومنداش خدا این روزای منو قسمت همه کنه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متفورمین به تنهایی کارساز نیست عزیزم باید دوز دارویی بالا بهت بدن  منم دقیقا وضعیت تورو دارم م ...

اره خودمم احتمال میدم وقت تخمک گذاریم باشه ...توکلم بخداست کاش این ماه بشه .شما که سایز فولیکولت ماشالله خوب بود ..قبل دارو کوچیک بودن؟چند ماه داروهایی ک گفتین رو استفاده کردین

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
اره خودمم احتمال میدم وقت تخمک گذاریم باشه ...توکلم بخداست کاش این ماه بشه .شما که سایز فولیکولت ماش ...

من فقط ی بار پارسال آذر بدون دارو رفتم سونو روز ۱۱سیکلم بزرگترینش ۱۲بود با دارو رشد فولیکول هام خیلی خوبه فقط باید روز دقیق پیداکنم برم سونو برای تشخیص تخمک‌گذاری یا اینکه ببینم سایز خوب داره آمپول بزنم

این داروهاروماه اوله میخورم البته لتروزول چندماهه میخورم

بابا به بی،بی چک اعتماد نکنید من تو خونه بیبی چک زدم منفی بود دو ساعت بعدش ازمایش ادرار دادم بیمارستان بازم منفی بود حدودا ساعت هفت همون شب ازمایش خون دادم گفت بارداری اینقدر به بی بی چک اعتماد نکنید 

بابا به بی،بی چک اعتماد نکنید من تو خونه بیبی چک زدم منفی بود دو ساعت بعدش ازمایش ادرار دادم بیمارست ...

جدیییی 

چی شد رفتی دوباره آزمایش بدی؟

مبارکه عزیزم

علایمت چی بود؟درد پری زود نیومد سراغت؟ 

جدیییی  چی شد رفتی دوباره آزمایش بدی؟ مبارکه عزیزم علایمت چی بود؟درد پری زود نیومد سراغت؟&nb ...

من 4 اذر پری شدم 18اذر درد پریودی داشتم تا 30 دی تمام علائم پری رو داشتم بعلاوه حالت تهوع و سردرد و گر گرفتگی

سلام

منم چندماهه منتظرم

۷ بهمن پریود شدم و دو ماه قبل دوره هام ۲۶، ۲۷ روزه بوده، بنابراین ۳ یا ۴ اسفند موعدمه

فقط عرق رازیانه خوردم و اینوفولیک

هیچ علامت خاصی هم ندارم

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

سلام دوستام منم این ماه امپول hcg زدم و امروز ۱۹ ام سیکلمه درد پری دارم اصلا دردسینه ندارم من هروقت این امپول رو زدم همون ماه اول حامله شدم این بارم اقدام اولمه البته دوتا سقط تو شش ماهگی داشتم وخیلی منتظرم ده روز بگذره تا بی بی بذارم

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
سلام منم چندماهه منتظرم ۷ بهمن پریود شدم و دو ماه قبل دوره هام ۲۶، ۲۷ روزه بوده، بنابراین ۳ یا ۴ ا ...

سلام عزیزم اینجا چندتا مامان داریم که هیچ علایمی نداشتن

امیدوار باش کلم

عرق رازیانه خودش به تنهایی کلی داروعه😊