2777
2789
عنوان

بقایای سقط ونحوه ی استفاده ازقرص زیرزبونی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست
عیب نداره همینه تحمل کن. چاره ای نیست 😔 من دیگه اینقدر دهنم زخم شذ خودم سرخود واژینال گذاشتم تازه ب ...

واژینال الان دارم دکتر گذاشت یکم لرز کردم طبیعیه؟

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه  یه ربعه اب میشه  واقعا میره تو قلب؟؟

نه... 

میگم خاصیت قرصهای زیر زبونی اینکه زیر زبون یه مکانیزیمی هست ک مواد از طزیق اون سریع وارد خون میشه دیگه نیازی ب هضم از طریق معده نیست... 

مثل قرصهای زیر زبونی ک بیماران قلبی میذارن... 

سریع میره تو خون ک از اونجا سریع ب قلب برسه 

قرص میزو سریع میره تو خون تا ب رحم برسه! البته از علایمش تپش قلب هم هست و یا کند شدن ضربان یعنی ب قلب هم میرسه! اما هدف رحم هست

منم تازه سقط کردم .ببین من سقط کدوم بعد یه هفته سونو گفت بقایا داره دفع نشده ‌.۱۴ میل .بعد ۶ تا قرص ...

مال من ۲۳ میل در ۱۲ میل بزرگه ؟ نمیخوام کورتاژ بشم 😭اخه دردا واون صحنه های وحشتناکشو توخونه تحمل کردم طبیعی 😢

واژینال الان دارم دکتر گذاشت یکم لرز کردم طبیعیه؟

اولین بارته با قرص سقط میکنی؟ 

اگر اره طبیعیه! 

علایمش تو نت هست بخون اگر شدید شد برو دکتر 

فقط اگر تو خونه سقط میکنی تند تند ابمیوه و خرما و علی الخصوص زعفرون و عسل اب نسبتا جوش و اسیاب شده بادوم و کاچی بخور ک هم اثرش بیشتر بشه هم ضعف نکنی! 

بهتر بوذ روز میذاشتی 

مال من ۲۳ میل در ۱۲ میل بزرگه ؟ نمیخوام کورتاژ بشم 😭اخه دردا واون صحنه های وحشتناکشو توخونه تحمل کر ...

ببین اگر هفته ات کمه انشالله میوفته! 

ورزش و اب عسل زعفرون و عرق رازیانه بخوری و خیلی از سقطت نگذشته باشه انشالله سریع میوفته! 

اولین بارته با قرص سقط میکنی؟  اگر اره طبیعیه!  علایمش تو نت هست بخون اگر شدید شد برو دک ...

برای بقایای دوسانتی هم خونریزی شدیده؟ اخه من سقطم طبیعی انجام شد قرص نذاشتم دکتر بهم گفت خونریزی ودرد وحشتناک نداره 

برای بقایای دوسانتی هم خونریزی شدیده؟ اخه من سقطم طبیعی انجام شد قرص نذاشتم دکتر بهم گفت خونریزی ودر ...

نه واسه بقایا خیلی خونریزی نداره داشتع باشه بهتره ولی درد داره. 

کلا درد و خون باشع بهتره! ببین حتما تحرک داشتع باشه! 

و حتما رو توالت فرنگی بشین بهتر میوفته! (تجربه کردم) 

دقیقا سه شنبه پیش بود 

خب باززخوبه! انشالله میوفته! فقط ب افتادنش فکر کن اصلا ب کورتاژ و چی میشه و اینا فکر نکن 

فقط یه نکته اگر من نبوذم بهت بگم اصلاا کورتاژ و ساکشن قبول نکن چون بقایات کوچیکه کورتاژ و ساکش خوب نیست! بگو من فقط هیستروسکوپی میخوام... چون دوربین داره و با دقت بیشتر عمل انجام میشه! 

اما اما اما تا اتمام دوره داروییت فقط ب افتادنش فکر کن نه هیچ چیز دیگع 

اره طبیعی سقط کردم هفت هفته قلب نداشت رفتم سونو بعد هفت روز گفت دوسانت بقایا داری سه سی سی دکتر این ...

من دکترم گفته بیا بیملرستان بستری بشو چرا؟؟

شما نرفای بیمارستان خودت سقط کردی؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

سقط خیلی بیشعور لعنتیه اما خب چاره چیه! من دو روزه هیستو شدم واسه بقایا  انگار تازه سقط کردم هم ...

دکترم به من گفته بیا بیمارستان بستری شو اونجا شیاف میدن یا قرص؟

من چکار هایی خودم انجام بدم اصلاااا نمیخوام کورتاژ بشم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏