2777
2789
عنوان

بقایای سقط ونحوه ی استفاده ازقرص زیرزبونی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 34 پست
دکترم به من گفته بیا بیمارستان بستری شو اونجا شیاف میدن یا قرص؟ من چکار هایی خودم انجام بدم اصلاااا ...

اونجا قرص میدن! اما هم زیر زبونی هم واژینال 

تو خودت مقاومت کنی نمیتونن ب زور کورتاژ کنن! دکترت کیه؟ اگر تهرانی پیش ژیلا عابدی هم برو! الکی نمیگه کورتاژ... کورتاژ فقط برای بقایا و یا درخواست بیمارو یا وجود مشکلی علاوه بر سقط هسد 

اگر بار اولته حتما برو بیمارستان... 

من دکترم گفته بیا بیملرستان بستری بشو چرا؟؟ شما نرفای بیمارستان خودت سقط کردی؟

دکترم سفربود گفت به لکه بینی افتادی برو سونو بیا پیشم دارو بدم منم رفتم اما نبود برگشتم پیاده روی کردم چهارساعت طبیعی افتاد ولی بقایا دارم

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط خیلی بیشعور لعنتیه اما خب چاره چیه! من دو روزه هیستو شدم واسه بقایا  انگار تازه سقط کردم هم ...

من نمیخوام شکایت کنم ولی فلسفش رو نمیفهمم امیدوارشدن به وجود یک جگرگوشه وبعدم به دردناک ترین شکل ممکن ازدست دادنش .خدایا خودت به دل ما ارامش بده ازاین سوالا نپرسیم

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.
من نمیخوام شکایت کنم ولی فلسفش رو نمیفهمم امیدوارشدن به وجود یک جگرگوشه وبعدم به دردناک ترین شکل ممک ...

ببین اصلا ب خدا ربطی نداره ما دست خوش یک دشمنی دیرینه ایم! اونم شیطانه ک قسم خورده مارو  اغوا کنه و صلاح لازم برای این کار تو دست دشمنان اسلام و بشریته! و صلاح ما ایمانه فقط ک اونم باید قبل اومدن بچه تقویت کنیم! چون اینطوری از دستش ندیم جور دیگه ای رو باید تجربه کرد

نه میگم حکمته نه میگم قسمته چون من و امثال من درکت میکنیم! فقط دعا کن خدا بهت بچه داد بعدا خودت یا بچت تو روی خدا بلند ن‌شید!