2777
2789

بچه ها من سه تا قرص گذاشتم زیرزبونم به دستور دکتر چقدر باید بمونه بلعیدن بعد ازاینکه حل شد مشکل داره ؟ یکم اخه قورت دادم .چقدر کلا باید بمونه ؟

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تا نیم ساعت باید حل بشه بعد نیم ساعت هرچی مونذ بریز بیرون 

سعی کن قورت ندی چون زبون و لوله گوارشت ملتهب میشه  حتی اب دهن قورت دادن هم سخت میشه! 

اگر قرص زیاد داری و بعد از زیر زبونی جواب نگرفتی واژینال بذار 😁 این تجربه خودمه 

ببین تا نیم ساعت باید حل بشه بعد نیم ساعت هرچی مونذ بریز بیرون  سعی کن قورت ندی چون زبون و لول ...

دکتر برام واژیننال گذاشت بعد گفت سه ساعت بعدم سه تا بذار زیر زبونت الان عین گچ شده میاد روی دندونام یکم قورت دادم من 

توروخدا اگه تجربه دارید بگید 

عزیزم سعی کن قورت ندی اگر دادی عیب نداره یه ذره نلتهب میشه! 

راستی تا نیم ساعت بعدش هم چیزی نخور بعد نیم ساعت شروع کن! 

پس نیم ساعت حل شدنش نیم سَاعت منتظر اثرش میمونی! 

اگر بعد دوساعت اثر چندانی نداشت واژینال 

بهترین حالت اینه ک یه زیر زبونی و یه واژینال هم زمان بذاری 

دکتر برام واژیننال گذاشت بعد گفت سه ساعت بعدم سه تا بذار زیر زبونت الان عین گچ شده میاد روی دندونام ...

عیب نداره همینه تحمل کن. چاره ای نیست 😔 من دیگه اینقدر دهنم زخم شذ خودم سرخود واژینال گذاشتم تازه بهتر هم اثر کرد... 

فقط موقع واژینال یه ثانیه از زیر شیر اب رد کن خیس بشه بعد بذار اگر نه بخاطر پوسته ی روش همونجوری صاف میوفته پایین! 

واسه زیر زبونی هم حتما قبلش اب بخوز دهنت خیس بشه کزودتر حل بشه 

سقط کردی؟؟؟ جنین چند هفته بود؟؟

اره طبیعی سقط کردم هفت هفته قلب نداشت رفتم سونو بعد هفت روز گفت دوسانت بقایا داری سه سی سی دکتر این قرصا رو داد

منم تازه سقط کردم .ببین من سقط کدوم بعد یه هفته سونو گفت بقایا داره دفع نشده ‌.۱۴ میل .بعد ۶ تا قرص خوردم هیجی نشد . بعد دو هفته از بتا که دادم ۲بود گفت با پریود دفع میشه 

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊