2777
2789
عنوان

دوستان كيا اسليو معده انجام دادن ،لطفا بيان از تجربه هاشون بگن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 168016 بازدید | 112 پست
من بچه دارم و همه اين كارايي كه شما ميگي انجام دادم و راستش وقتي با افرادي كه اي عمل رو انجام دادن ص ...

عزیزم عمل خوبیه وقتی دیگه چیزی جواب نمیده بهترین روشه من خودم انجام دادم... کاملا راضیم... نه عفونت گرفته رودم... نه همش حالم بده... خیلیم راضیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب میشد اگه در مورد چیزی که اطلاعات کافی نداریم نظر نمی دادیم ۶ ماه آبمیوه صاف شده؟!!!!!!!! ...

سلام عزیزم ایام بکام .منم اضافه وزن دارم ۱۲۰ کیلو ام  میخوام اسلیو انجام بدم نظر شمارو خواندم که مربوط به ۵ سال پیشه .دوست عزیز الان در چه وضعیتی هستین ؟دوباره چاق نشدین ؟یا عوارضی که دیدین تا الان چیا بودن ؟ خواهش میکنم راهنمایی کن ممنون 

سلام عزیزم ایام بکام .منم اضافه وزن دارم ۱۲۰ کیلو ام  میخوام اسلیو انجام بدم نظر شمارو خواندم ک ...

سلام عزیزم

من تا وزن ۵۸ پایین اومدم

اما بعد از دو سال چون معده یه مقدار جا باز می‌کنه و راحت‌تر میشه غذا خورد، وزنم بالا رفته و الان ۶۲ هستم

دیگه بعد دو سه سال همه چیز دست خودته، یعنی باید کاملا مراقب باشی که چاق نشی. دوست و آشنا زیاد میشناسم که بعد اسلیو، دوباره چاق شدن. پس خیلی باید مراقب باشی که زحمتت هدر نره.

ولی عوارضی ندارم. زندگی عادی و معمولی شده برام

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم

[QUOTE=334122028]سلام عزیزم من تا وزن ۵۸ پایین اومدم اما بعد از دو سال چون معده یه مقدار جا باز می‌کنه و راحت‌تر می ...[/QUOTE قبل از عمل چن کیلو بودی و طی چند ماه شدی ۵۸ ؟ و کدوم دکتر از کدوم شهر  عملت کرد؟ الان در حال حاضر ورزش هم میکنی ؟شلی پوستت زیاده یا کمه؟ سوالم زیاده عذرخواهم🥲

[QUOTE=334122028]سلام عزیزم من تا وزن ۵۸ پایین اومدم اما بعد از دو سال چون معده یه مقدار جا باز می‌ک ...

خواهش میکنم عزیزم، خوشحال میشم کمکت کنم

۹۲ بودم عزیزم

توی ۸ ماه به ۵۸ رسیدم

دکتر طولابی عملم کرد، جزو دکترای معروفه و پدر لاپاروسکوپی ایران هم هست

من از بعد عملم روزی یک ساعت پیاده روی میکنم و تا الان ترک نکردم

شنا هم گه‌گداری میرم

پوست بدنم یه مقدار شل شده، اما خیلی نه

صورتم اصلا افتاده نشده، چون خیلی بهش رسیدگی میکنم

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
سلام عزیزم من تا وزن ۵۸ پایین اومدم اما بعد از دو سال چون معده یه مقدار جا باز می‌کنه و راحت‌تر می ...

وای منم دقیقا همینم 

فعلا دارم کنترل میکنم کمتر بشم به ۶۱ رسیدم 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من بچه دارم و همه اين كارايي كه شما ميگي انجام دادم و راستش وقتي با افرادي كه اي عمل رو انجام دادن ص ...

اتفاقا من از نزدیک شاهد عوارض عمل بودم.حداقل توی ۵ شش نفر از اطرافیان.خودتون رو بیچاره میکنید.به شدت عوارض داره که تا اخر عمر گریبانگیرتون هست.یکیش افسردگی هست.ردخور نداره.تمام کسانی که انجام دادن بعد از یکی دو سال افسردگی هاشون شروع میشه. خودتون رو بیچاره نکنید

من یه سال پیش عمل اسلیو انجام دادم و خیلی راضی ام، اینجوریه که همش میگم کاش چند سال پیش عمل کرده بودم. خدایی به نظر من چاقی یه مریضیه و واقعا تو چند سال اخیر از زندگی خسته شده بودم. اگه هزینه اش براتون مشکلی نداره و دکتر خوب پیدا کردید حتما برید و دست دست نکنید.

اتفاقا من از نزدیک شاهد عوارض عمل بودم.حداقل توی ۵ شش نفر از اطرافیان.خودتون رو بیچاره میکنید.به شدت ...

چاقی خودش افسردگی شدید میاره اعتماد به نفس آدمو میکوبه زمین پس عمل بهترین راه حله