2777
2789
عنوان

دوستان كيا اسليو معده انجام دادن ،لطفا بيان از تجربه هاشون بگن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 167714 بازدید | 112 پست
خب شماهم انجام بده کسی ک جلوتو نگرفته عزیزم من فقط نظرمو گفتم 

ميشه عنوان تاپيك رو بخوني ؟ 

با احترام من از كسايي كه انجام دادن اين عمل رو خواستم تجربه شون رو بگن . 

ضمنا داريم دوستانه صحبت ميكنيم نيازي به جبهه گيري نيست .

چقدر خوب میشد اگه در مورد چیزی که اطلاعات کافی نداریم نظر نمی دادیم

۶ ماه آبمیوه صاف شده؟!!!!!!!!

من اسلیو کردم اصلا از این خبرها نیست

فقط یک هفته اول آب میوه و آب گوشت و مرغ

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمینونی بخوری،،، آفرین و ب مرور افسردگی مسگری چون قطعا خوردن دوست داری ک چاقی،،،، بعدم چون دریچه،، م ...

نه من اونقدر چاق نيستم كه پوستم كش بياد.

و اينكه همه اين ها حل شدني هست.

ضمنا عوارض خود چاقي هم كم نيست .

خدا خيرت بده اومدي 😬 ميشه لطف مني از تجربه هات برامون بگي.

من با دکتر طولابی عمل کردم عزیزم ۱۷ اسفند پارسال

از وزن ۹۲ رسیدم به ۵۸

همه چیز خیلی راحت میخورم مشکلی هم ندارم

اشتهام خوبه اما خیلی زود سیر میشم

سوالی اگه داری بپرس عزیزم

یه گروه تلگرامی هم بچه های نی نی سایت داشتن اگه بری اونجا خیلی راحت تر جواب سوالاتو میگیری

من تو گروه بودم چند ماه پیش دیگه اومدم بیرون چون نیازی نداشتم

من با دکتر طولابی عمل کردم عزیزم ۱۷ اسفند پارسال از وزن ۹۲ رسیدم به ۵۸ همه چیز خیلی راحت میخورم مش ...

ببخشید میشه در مورد عملش هم بگی چجوریه خیلی سخته ? خدایی نکرده عوارضی که نداشته 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من با دکتر طولابی عمل کردم عزیزم ۱۷ اسفند پارسال از وزن ۹۲ رسیدم به ۵۸ همه چیز خیلی راحت میخورم مش ...

ممنونم از محبتت 

چند روزه سرپا شدي و به روال عادي زندگي برگشتي؟ و اينكه ماه اول چقدر كاهش داشتي؟ 

ميشه لينك اون گروه رو بهم بدي.

ببخشید میشه در مورد عملش هم بگی چجوریه خیلی سخته ? خدایی نکرده عوارضی که نداشته 

عمل من خیلیییی راحت بود خدا رو شکر

اصلا درد نداشتم در حد خیلییی کم

فقط چند روز اول ضعف داشتم

عوارض هم من ریزش مو گرفتم بعد از عمل که از قبل هم میدونستم چون از عوارض این عمله به چاقی ترجیح میدادم😁😁

و اينكه شما هم اسفند عمل كرديد ،تو عيد اذيت نشديد ؟ اخه من نميخوام به كسي بگم عمل كردم چون اطرافم اين موضوع نبوده و نميخوام انرژي منفي از بقيه دريافت كنم.

ممنونم از محبتت  چند روزه سرپا شدي و به روال عادي زندگي برگشتي؟ و اينكه ماه اول چقدر كاهش داشت ...

۳ روزه کاملا سر پا بودم ولی روال عادی زندگی بعد از دو هفته کاملا مثل قبل عمل بود

لینک گروه رو ندارم عزیزم

یه تاپیک بود اینجا بذار پیداش کنم

عمل من خیلیییی راحت بود خدا رو شکر اصلا درد نداشتم در حد خیلییی کم فقط چند روز اول ضعف داشتم عوار ...

من يكساله زايمان كردم و ريزش مو هم دارم و از عوارض هم اگاهم و كاملا اگاهانه دارم قدم ميزارم تو اين راه.

و اينكه شما هم اسفند عمل كرديد ،تو عيد اذيت نشديد ؟ اخه من نميخوام به كسي بگم عمل كردم چون اطرافم اي ...

من عید جایی نرفتم

اگه اسفند عمل کنی عید بخوای جایی بری همه میفهمن چون نمیتونی غذاهای عادی رو بخوری

عمل من خیلیییی راحت بود خدا رو شکر اصلا درد نداشتم در حد خیلییی کم فقط چند روز اول ضعف داشتم عوار ...

اشکالی نداره به نظرم می ارزه ریزش مو هم به مرور برطرف میشه 😍 چند روز تو بیمارستان بستری بودید و هزینه اش چقدر شد ببخشید زیاد سوال ميپرسم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من عید جایی نرفتم اگه اسفند عمل کنی عید بخوای جایی بری همه میفهمن چون نمیتونی غذاهای عادی رو بخوری

من شرايط اينكه جايي نرم رو ندارم متاسفانه.و قرارمون با همسرم اينه براي وعده جايي نريم.در حد يك ساعت و كوتاه ديد و بازديد.

البته شما ١٧ اسفند عمل كرديد من احتمالا كمتر از يك هفته ي ديگه جراحي شم.