سما7674 مدیر عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 201 عنوان دوستان كيا اسليو معده انجام دادن ،لطفا بيان از تجربه هاشون بگن🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 168046 بازدید | 113 پست من ميخوام اين عمل رو انجام بدم ولي قبلش دلم ميخواد نظر كسايي رو كه انجام دادن بدونم . 1397/11/30 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniyonha عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 14 چقدر خوب میشد اگه در مورد چیزی که اطلاعات کافی نداریم نظر نمی دادیم ۶ ماه آبمیوه صاف شده؟!!!!!!!! ... عزیزم چند وقته عمل کردین؟راضی هستین؟
نازی_جون22 عضویت: 1390/02/22 تعداد پست: 2429 عزیزم چند وقته عمل کردین؟راضی هستین؟ ۵ ساله عزیزمآره کاملا راضی هستم کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
miniyonha عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 14 ۵ ساله عزیزم آره کاملا راضی هستم خداروشکرعزیزم میشه بگین که وزنتون چقدر بود و چقدر کم کردین؟پاینده تا چه مدت شیرینی نباید خورد؟مایعات شیرین میشه خورد؟ببخشید سوالاتم زیاد شد
miniyonha عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 14 من با دکتر طولابی عمل کردم عزیزم ۱۷ اسفند پارسال از وزن ۹۲ رسیدم به ۵۸ همه چیز خیلی راحت میخورم مش ... سلام عزیزم شما عمل اسلیو کردین و چندسال میگذره؟راضی هستین؟چقدر کاهش وزن داشتین؟
نازی_جون22 عضویت: 1390/02/22 تعداد پست: 2429 خداروشکرعزیزم میشه بگین که وزنتون چقدر بود و چقدر کم کردین؟ پاینده تا چه مدت شیرینی نباید خو ... من همونم که پایین ریپلای کردی😁از ۹۲ رسیدم ۵۸الان ۶۱ هستممایعات شیرین بله میشه خورد، چند روز اول کلا آبمیوه باید بخوریشیرینی هم ممنوع نیست، ولی اگه نخوری خوب زودتر لاغر میشی کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
miniyonha عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 14 من همونم که پایین ریپلای کردی😁 از ۹۲ رسیدم ۵۸ الان ۶۱ هستم مایعات شیرین بله میشه خورد، چند روز ا ... ☺️☺️💗
آهوچشم۰قشنگ عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 590 من همونم که پایین ریپلای کردی😁 از ۹۲ رسیدم ۵۸ الان ۶۱ هستم مایعات شیرین بله میشه خورد، چند روز ا ... سلام عزیزم،عمل شما چطور بود؟من شنیدم بعد ریکاوری خیلی درد داره.میترسم خیلی زندگی زندان سرد کینه هاست... من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست....
نازی_جون22 عضویت: 1390/02/22 تعداد پست: 2429 سلام عزیزم،عمل شما چطور بود؟من شنیدم بعد ریکاوری خیلی درد داره.میترسم خیلی سلام عزیزم نترس اصلا سخت نبودبعد عمل درد نداشتم، فقط تهوع داشتم یه مقدار کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
آهوچشم۰قشنگ عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 590 سلام عزیزم نترس اصلا سخت نبود بعد عمل درد نداشتم، فقط تهوع داشتم یه مقدار همش فکر میکنم میمیرم😫تازه باید برم دنبال ازمایشات و اینا.پسر عمم عمل کرد بعد ریکاوری فقط نعره میزد از درد.خیلی میترسم واقعا زندگی زندان سرد کینه هاست... من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست....
ماماپروانه عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 30 من با دکتر طولابی عمل کردم عزیزم ۱۷ اسفند پارسال از وزن ۹۲ رسیدم به ۵۸ همه چیز خیلی راحت میخورم مش ... ميشه خواهش كنم لبنك اين گروه رو به من بدهيد من احتياج به كمك دارم
نازی_جون22 عضویت: 1390/02/22 تعداد پست: 2429 ميشه خواهش كنم لبنك اين گروه رو به من بدهيد من احتياج به كمك دارم متاسفانه ندارم عزیزم کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
mwanjaai عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 52 ارزش نداره به نظرم فقط باشگاه بری رژیم غذایی درست بگیری خیلی بهتره تا اینکه خودتو بندازی زیر تیغ جرا ... بابا زیبایی چیهههههه سلامتی مهمههههههدیابت و قند خون هزاران مرض میگیری با چاقیواقعا برای خود من بشخصه اصلا شدنی نیست.... اصلا اراده درست و حسابی ندارم اشتهام هم زیاده هر جوری فکر میکنم شدنی نیست با ورزش و کنترل غذا و.....
ماماپروانه عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 30 متاسفانه ندارم عزیزم جسارتاً شما در مسير لاغر شدن در ماه دوم وسوم دچار استاب وزن شديد؟ يا كلآ دچار استاب وزن شديد و اگر بله چه كاري انجام داديد؟
نازی_جون22 عضویت: 1390/02/22 تعداد پست: 2429 جسارتاً شما در مسير لاغر شدن در ماه دوم وسوم دچار استاب وزن شديد؟ يا كلآ دچار استاب وزن شديد و اگر ب ... آره عزیزم استپ زیاد داشتمکار خاصی نکردم، فقط همچنان کم میخوردم و استپ خودش شکسته میشد کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
netware2 عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 50 عزیزم تجربیات کسانی که اسلیو انجام داده اند رو میتونی تو مجله اسلیو کلینیک بخونی.