2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا معده خراب شه؟ معده جنسش کشسانی داره مثل جوراب هرچی بیشتز پر  باشه کش میاد ، بزرگ‌میش ...

عزیزم بیشتر از ظرفیت خوردن معده رو خراب میکنه. از پزشک میتونی بپرسی

خودمم رژیمم یک هفتس امروزم یکساعت پیاده روی بودم لامصب اشتها دارم قد فییییل. همه چیزم به نظرم خوشم ...

😅🙅🏻‍♀️ منم بعضی وقتا خیلیییییییی پر اشتها بعضی وقتا کم اشتها

قشنگگگ رعایت تور زندگی میکنم 

یه موقعیی بزور خودمو‌جاق میکردم

الان بزوور کنترل😂😂🤣

لامصب اسم رژیم‌ میاد گرسنم میشه

کلا ریز میزم اما باور کن وقتی قرارباشه کم بخورم خوراکی تو عمرم ندیدم هوس میکنم 🥴

یادم تورو فراموش..
عزیزم بیشتر از ظرفیت خوردن معده رو خراب میکنه. از پزشک میتونی بپرسی

متخصص گوارش

تو شبکه سلامت گفت

قبلا هم متخصص تغذیه خودم میخواستم بکم توپول شم بهم اینو گفته بود

هم برای کسایی ک میخوان لاغر شن هم چاق شن

نمیدونم منظور شما از خراب چیه ؟ و بیشتزی ک میگم اوقدر بیشتر نیست ک بالا بیاری ، از طرفیت هرروز بیشتره

برای کسی هم ک میخواد اشتهاش کم شه کمتر ا  هرروزش باید بخوره تا نهایت دوماه گفتن یکم تغییر سایز میده

یادم تورو فراموش..

سلام دوستان...من از یه داروخونه تو اصفهان سفارش دادم😍😍...وقتی که رفتم سن و قد و وزنمو پرسید و برام ساخت و بعد چند روز تحویلم داد...من شربتشو گرفتم خیییییییلی خییییلیییی عالی بود... به همه توصیه میکنم...من لاغریم ارثی بود و هرجا میرفتم‌ یا چاق نمیشدم یا اگه چاق میشدم بعد از قطع دارو دوباره برمیگشت وزنم...ولی اینجا عالیه... من که گرفتم ۱۳ کیلو اضافه کردم  و بعدم بهم تثبیت کننده دادن و وزنم تا الان که سه ماهه میگذره خداروشکر برنگشته... من به هرکی گفتم‌ و رفت سفارش داد بهش جواب داد... ولی الان تحویل حضوریشونو لغو کردن و باید زنگ بزنید یا پیام بدید تا براتون بفرستن به همه شهر هاهم‌میفرستن... ادرس کانالشونو من دارم میتونید برید پیام بدید و مشاوره بگیرید

@chagi_tazmini

سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود

اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه 

اگر کسی خواست  تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه

این شمارمه هرکس خواست 09035321077

فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه

tziba
تعداد پست: 8

سلام بچه ها 9495roya

خودش تبلیغ کننده ی این کانال تلگرامه که معرفیش میکنه

کانالشون دزدن. سری اولو میفرستن و سری بعدیه داروتونو، حتی اگه همون لحظه که داروبه دستتون میرسه،سفارش بدید،اینقدر طولش میدنو دارو رو براتون دیر میفرستن که اگه چند گرمی هم افزایش وزن گرفته باشید دوباره بدون دارو بمونیدو لاغر بشید

من ۵ مرتبه سفارش دادم و حدود ۱ میلیون تومنمو ریختم تو جیبه این کلاه بردارا

و الان هنوز همونقدر لاغرم چون یه ذره که چاق میشدم اینقدر اذیت میکردو دارورو دیر میفرستاد که لاغر بشم و مجبور بشم هی دارو سفارش بدم که به وزن دلخواه نرسم که بخواد تثبیت کننده بده و دیگه سفارشم تموم شده باشه

فقط خواستم به شماهام بگم که گوله این کاناله لعنتی رو نخورید

چون خودم از همین تاپیکا پیداش کرده بودم،تصمیم گرفتم تمام تاپیک هایی که این اومده تبلیغ گذاشته رو پیدا کنمو به شماها اطلاع بدم

توی یه تاپیک دیگم اسمش پریسا۰۰۹۸ هستش

ترو خدا مواظب باشید ازش سفارش ندین که مثل الان من اینقدر ناراحتو عصبی نباشید.هم حدود ۱۵۰ تا قرص که معلوم نیست چقدر عوارض داشته تو بدنم ریختم،هم ایننننهمه پولام به باد رفت.و الانم لاغره لاغرم

من وظیفه انسانیم بود چون خودم تو چاهشون افتادم به شماهام بگم چون منم از همین تاپیکا رفتم تو کانالش سفارش دادم

مطمئنم شمام مثله من به هردری میزنین که چاق بشین.ولی من میرم تو هرتاپیکی تبلیغ گذاشته و به بچه های اون تاپیک اخطارشو میدم

سلام دوستای خوب اومدم یه راه قطعی وبدون بازگشت بهتون معرفی کنم برای چاق شدن وچاق موندن و دوست ندارم دروغ بگم و الکی تبلیغ کنم چون افتخار میکنم به اینکه دارم دارویی که چندین ساله واسش زحمت کشیده شده رو معرفی میکنم و مثل خیلیای دیگه به دروغ بگم خواهرم استفاده کرد عالی بود یا مادرم استفاده کرد خوب بود

ما یه قرص گیاهی داریم که حاصل ۱۰سال تلاشه والان به نتیجه رسیده کاملا گیاهیه وقابل آزمایش توهرازمایشگاهی هیچ مواد شیمیایی نداره خیلی عالی چاق میکنه وچون موادش گیاهیه اصلا برنمیگرده 

هرکس خواست تهیه کنه تماس بگیره قیمتش هم 150تومن هست وتضمینی

09390355271