2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر شب قبل اینکه بخوابی یه برش کیک تولد یا یه بستنی یا یه تیکه سوهان بخور صبحانه کره بادام زمینی ...

اووووووم عاليهههه.متاسفانه من نه حوصله خوردن صبحانه دارم نه عصرانه همون ناهارو شام ترجيح ميدم داروي چاقي بخورم تا اينهمه دنگ و فنگ

عشقـــم علي&هليا😊
آخر شب قبل اینکه بخوابی یه برش کیک تولد یا یه بستنی یا یه تیکه سوهان بخور صبحانه کره بادام زمینی ...

این همه غذاهای خوشمزه در دسترس نیست...وگرنه میخوردم😞..مجبورم با پودر و قرص چاق بشم😞 البته گیاهی که عوارض نداشته باشه

نگووو توروخدا گشنم شد 😁😁

خودمم رژیمم یک هفتس

امروزم یکساعت پیاده روی بودم

لامصب اشتها دارم قد فییییل. همه چیزم به نظرم خوشمزه میاد:/ حتی دستگیره در یخچال

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اخه لاغرم همه به من میگن خیلی لاغری😞😞

بمنم ميگن والا من حامله شدم به شوق پهن شدنو خوش اندامي لاغرتر شدمو چاق نشدم الانم همچنان لاغرررر اما باشگاه خوبه ها ي ماه رفتم جواب گرفتم اما ديگه الان واقعا حس باشگاهم نيس

عشقـــم علي&هليا😊
خودمم رژیمم یک هفتس امروزم یکساعت پیاده روی بودم لامصب اشتها دارم قد فییییل. همه چیزم به نظرم خوشم ...

😂😂😂😂😂

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
دستگیره در یخچال🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گشنه ندیدی؟  

میخورمتاااا  

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد